hrvatska - nizozemska :: rukomet ehf euro 2024 handball :: croatia - netherlands

RUKOMET UŽIVO: Hrvatska i Nizozemska u Eindhovenu igraju kvalifikacijski susret za plasman na EURO 2024 u srijedu, 8. ožujka 2023. godine – gdje gledati prijenos?

Hrvatska i Nizozemska će igrati dvije kvalifikacijske utakmice za plasman na Europsko rukometno prvenstvo koje će se igrati u Njemačkoj 2024. Prva utakmica će se igrati u srijedu, 8. ožujka 2023. godine, u 19.30 sati u nizozemskom gradu Eindhovenu, a druga u nedjelju, 12. ožujka, u 20.15 sati, u Osijeku. Podsjetimo, Kauboji su u prva dva susreta kvalifikacija ostvarili dvije pobjede. Prva je bila protiv Grčke u Varaždinu 33-25, a druga protiv Belgije u gostima 30-27.

S druge strane, Nizozemska je kao domaćin pobijedila Belgiju s jednim golom razlike (25-24), a u drugoj utakmici je izgubila od Grčke 32-28. Dodajmo da Hrvatska želi biti prva na kraju ovog kvalifikacijskog ciklusa i to kako bi ostala u prvoj jakosnoj skupini ždrijeba.

“Čini mi se da je situacija dobra i izuzetno pozitivna, a imam i osjećaj da su dečki nabrijani. Ukratko, smatram da ćemo dati sve od sebe. Čini mi se da je pozivno ozračje i nešto se očekuje od reprezentacije. Ne bi mi bilo drago da imamo reprezentaciju od koje se ništa ne očekuje. Također, drago mi je da smo neke igrače vratili u reprezentaciju. Mislim da će nam puno značiti i mogu nam puno pomoći”, rekao je Goran Perkovac, novi izbornik hrvatske rukometne reprezentacije.

U Hrvatsku rukometnu reprezentaciju vraća se Luka Stepančić

“Drago mi je što sjedim ovdje pred vama. Ne bih se puno zadržavao na svojem povratku, već na onome što nam slijedi ovaj tjedan. Sretan sam i uzbuđen što sam tu. Rekao sam izborniku da ću pomoći koliko god mogu. Da dodam, imamo samo jedan dan i već putujemo za Nizozemsku. Sretan sam i uzbuđen što sam opet tu”, rekao je povratnik u reprezentaciju Luka Stepančić.

“Drago mi je da sam opet tu. S izbornikom sam se u pet minuta sve dogovorio i riješio sve dileme. Hrvatski rukomet i reprezentacija su mi puno dali. I ta ljubav prema reprezentaciji i grbu nikada nije bila upitna. Sretan sam što sam tu”, rekao je Manuel Štrlek.

Rukomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hrvatska – Nizozemska?

Hrvatska i Nizozemska igraju u Eindhovenu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko rukometno prvenstvo 2024 koje će se igrati u Njemačkoj. Utakmicu možete uživo gledati u srijedu, 8. ožujka 2023. godine od 19.30 sati. Prijenos utakmice bit će na kanalu Arena Sport 4. Ukoliko nećete biti u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji doznajte na mrežnoj rukometnog saveza na adresi hrs.hr. Novosti iz Nizozemskog rukometnog saveza doznajte na Wikipediji. Prijenos ove rukometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Izbornik Perkovac te povratnici Luka Stepančić & Manuel Štrlek najavljuju susret Nizozemska – Hrvatska | Kvalifikacije za EURO 2024

Tagged