cibona - gorica | ht premijer liga | sezona 2020/2021

KOŠARKA UŽIVO: Cibona i Gorica igraju susret 16. kola HT Premijer lige u nedjelju, 22. siječnja 2023. godine – gdje gledati prijenos?

Cibona i Gorica igraju susret 16. kola HT Premijer lige u sezoni 2022/2023. Utakmica se igra u Draženovom domu u nedjelju, 22. siječnja 2023. godine, od 18 sati. Ulaznice za ovaj gradski košarkaški derbi mogu se kupiti na blagajnama Košarkaškog centra Dražen Petrović, koje se otvaraju dva sata prije susreta, dakle, od 16 sati. Ukoliko nećete moći doći na utakmicu, prijenos je osiguran putem Youtube kanala HKS-a, a susret možete uživo gledati i na ZGportalu, točnije, niže u tekstu.

Izabranici Braslava Turića nalaze se na začelju ligaške ljestvice sa 17 osvojenih bodova. S druge strane, favorit ovog susreta, Cibona, trenutno je petoplasirana s dva boda zaostatka, ali ima i utakmicu manje od vodećeg Zadra. Vukovi tako protiv Gorice imaju priliku za povratak na pobjedničke staze. Ali neće im biti nimalo lagano jer se Bikovi u ovom dijelu sezone bore za svaki bod. Podsjetimo, u prvom međusobnom dvoboju ove natjecateljske godine uspješniji su bili Cibosi koji su krajem listopada slavili u Velikoj Gorici sa 108:82.

Ova dva košarkaška kluba imaju dosta poveznica

Primjerice, Josip Sesar pet je godina proveo na klupi Gorice, a sada kao šef stručnog stožera Cibone priprema taktiku za nedjeljni ogled: “Utakmica protiv Gorice nam dolazi nakon teškog poraza od Mornara gdje smo propustili veliku priliku. Međutim, što je, tu je – sada se okrećemo domaćem prvenstvu. Trebamo se regenerirati i napraviti dobru pripremu na današnjem treningu. Sutra moramo odigrati s autoritetom i uzeti bodove.”

Trener Vukova za susret Cibona – Gorica sigurno na raspolaganju neće imati Lovru Mazalina, a Filip Bundović još je pod upitnikom. A u konkurenciji će svakako biti i Sven Smajlagić. On će pokušati svojim iskustvom predvoditi ekipu do željenog ishoda. “Utakmica protiv Gorice za nas je važna da prekinemo negativan niz. Iako, raspored i viroze ne idu u prilog. No, svakako očekujemo pobjedu. Pozivam sve navijače da nas podrže i daju nam dodatni poticaj s tribina”, dodao je Sesar. A ako vas zanima kako se Goričani planiraju maknuti sa zadnjeg mjesta na tablici, posjetite njihovu klupsku mrežnu stranicu na adresi kkgorica.hr.

VIDEO LIVE STREAM: Cibona – Gorica | HT Premijer liga – 16. kolo – sezona 2022/2023

Tagged