z centar advent | ice wonderland | besplatno klizanje | 2022.

Z Centar vas poziva u Ice Wonderland na besplatno klizanje | Klizalište je okruženo adventskim kućicama, a bit će otvoreno sve do nedjelje, 8. siječnja 2023. godine!

Dođite na klizanje u šarmantni “Ice Wonderland” koje organizira zagrebački Z Centar. A da veselje bude veće, kližite se besplatno! Zato požurite po svoj poklon bon za jedan termin klizanja uz besplatan najam klizaljki! Točnije, dođite po njih u Z Centar u Španskom u četvrtak i petak, 29. i 30. prosinca 2022. godine, od 16 do 20 sati. A njih će svim zainteresiranima darivati hostese s prepoznatljivim crnim platnenim Z vrećicama, ukrašenim rozim logotipom ovog trgovačkog centra.

Dodajmo da je u kratko vrijeme središnji trg Z Centra, na kojem se sada nalazi klizalište s površinom većom od 280 četvornih metara, postao centralnim mjestom susreta i druženja stanovnika okolnih naselja. Ali i glavnom lokacijom brojnih priredbi i događanja, što je osobito važno mladim obiteljima.

Ice Wonderland u Z Centru Zagreb je otvoren od ponedjeljka do četvrtka između 10 i 22 sata. Petkom i subotom klizalište radi malo duže – od 10 do 23 sata. Nedjeljom je klizalište otvoreno 10 do 22 sata. Npapominjemo da ovo klizalište okruženo atraktivnim adventskim kućicama s velikom ponudom hrane i pića bit će otvoreno za javnost sve do nedjelje, 8. siječnja 2023. godine. Najam klizaljki inače iznosi svega deset kuna ili 1,32 eura, dok se samo klizanje naplaćuje 25 kuna ili 3,31 eura. Više o ponudi saznajte na mrežnim stranicama centra na adresi zcentar.hr.

Za porast raspoloženja i bolju kondiciju ove sezone pobrinuo se Z Centar

Stručnjaci su složni u tome da nikada nije kasno početi se baviti rekreativnim klizanjem. To je fizička aktivnost u kojoj rade baš sve skupine mišića tijela. A ako je riječ o klizanju na otvorenom, situacija je još bolja! Aktivno provođenje vremena na zraku poboljšava metabolizam i razinu endorfina, hormona sreće, do čijeg oslobađanja dolazi i prilikom blagdanskog darivanja tipičnog za ovo doba godine.

Za sve one željne tjelesne aktivnosti, zaljubljenike u klizanje koji aktualne školske praznike žele kvalitetno provesti, ali i one koji svoju razinu hormona sreće jednostavno žele držati na zavidnom nivou, stižu dobre vijesti. U mnoštvu zagrebačkih klizališnih destinacija, za porast raspoloženja i bolju kondiciju ove sezone pobrinuo se prvi hrvatski trgovački centar nove generacije koji dijeli čak dvije stotine ulaznica za besplatno klizanje! Ali poklanja i najam klizaljki – u slučaju da već nemate vlastiti primjerak.

Naime, još pri otvorenju iz Z Centra su obećali građanima ponuditi jedan novi koncept otvorenosti prema van. I to s ciljem kako bi stanovnici brojnih gradskih četvrti dobili novo mjesto sa sadržajima. A osim arhitektonskog rješenja upravo ponudom novih događanja, posebice onih sportsko-edukativnog karaktera, u skladu s danim obećanjem svakodnevno pokušavaju još više doprinijeti rastu kvalitete života lokalnog stanovništva. Tako vam je ove zime na raspolaganju Z Advent i Ice Wonderland! Vidimo se u Z Centru u Španskom!

Tagged