doček nove 2023. godine :: smaragdna dvorana - hotel esplanade zagreb

Hotel Esplanade Vas poziva na doček Nove 2023. godine na kojem se ništa ne prepušta slučaju

Za najluđu noć – doček Nove 2023. godine – rezervirajte stol za sebe i ekipu, odjenite svečani outfit i pridružite se spektakularnoj proslavi u blagdanskom ozračju na koju Vas poziva zagrebački hotel Esplanade. Novogodišnja noć u veličanstvenoj Smaragdnoj dvorani i otmjenom Zinfandel’su isplanirana je do najsitnijih detalja. A prije svega, jamči Vam odličan provod. Od crvenog tepiha, vrhunskog pjenušca dobrodošlice s finim zalogajima, otmjene gurmanske večere od šest sljedova delicija pa sve do provjerenog glazbenog programa uz mnogo plesa i veselja… U Esplanadi se ništa ne prepušta slučaju.

Odabir jela povjeren je iskusnoj Ani Grgić Tomić, chefici godine 2022. prema izboru vodiča Gault&Millau, koja sa svojim timom chefova za novogodišnju noć priprema selekciju najfinijih delicija. A tu ćete naći meringue od cikle i timut papra s guščjom jetrom. Pripremiti će se i panna cotta od cvjetače s Oscietra kavijarom, mousse od fazana sa želeom od šumskog voća i tartar od hlapa. A tu su i jastučić punjen jadranskim kozicama, ragout od vrganja s pjenom od suhih šljiva i prženog ružmarina. Možda ste raspoloženi za kanadski striploin s tartufima i kestenom ili čokoladni truffles s narančom i bademom? A ovo nabrojano je samo dio svečanog novogodišnjeg jelovnika. Uz to, u ponoć vas očekuje odbrojavanje uz pjenušac kao i slastan vinski gulaš za okrepu.

Za glazbeni dio dočeka Nove godine zadužen je bend Vizija

Već provjereni glazbeni show bend Vizija i ove godine priprema spektakularan spoj vrhunske glazbe i performansa. No, ove godine uz dodatak svjetlosnih efekata i još ponekog iznenađenja! Idealna kombinacija evergreena, jazz standarda, valcera, veličanstvenog ambijenta, vrhunske usluge i neodoljivih delicija zasigurno će učiniti ovu proslavu najboljom u gradu. A poželite li predahnuti od plesa, hotel Esplanade priprema ugodan Piano & Cigar Lounge opremljen udobnim sofama i šankom. A on je savršen za opuštanje uz vrhunski konjak i cigare uz taktove lagane klavirske glazbe.

Dok se vi zabavljate, supervesela ekipa animatora pod stručnim će vodstvom uvesti vaše mališane u novu godinu! I to uz dječji disko doček pun vesele igre i plesa. Najmlađe očekuje posebno uređen prostor, odlična zabava s vršnjacima, društvene igre, glazba za ples i mnoštvo iznenađenja. A kada se maleni umore od igre i plesa, očekuje ih cool odmaraonica.

Hotel Esplanade Vas poziva na doček Nove 2023. godine na najbolji način

Nakon vesele noći ušuškajte se u luksuznoj sobi među mirisnim plahtama i doživite čarobno jutro s pogledom na Zagreb uz daleko najbolji doručak u gradu. Obnovite energiju neodoljivim poslasticama na doručku koji će vas oduševiti. Tu su jaja Benedict, jaja Royale, poširana jaja na hrskavom tostu s avokadom i pancetom, vruća zobena kaša s cimetom, medom i vanilijom, palačinke s bobičastim voćem, francuski tost s javorovim sirupom… Možda ste pak za slasne Esplanadine štrukle uz svježi sok od naranče? ili ste za vrhunski pjenušac? Što god odaberete, poželjet ćete ovakav početak dana baš svaki dan!

Cijena dočeka uz cjelovečernji program iznosi 1950 kuna ili 258,81 eura po osobi. Doček uključuje pjenušac dobrodošlice uz fine zalogaje, gala večeru od šest sljedova jela, neograničenu konzumaciju odabranih vina, pjenušac u ponoć, gulaš za okrepu i specijalne rekvizite za proslavu. Cijena dočeka za djecu staru od 4 do 10 godina iznosi 750 kuna ili 99,54 eura po djetetu. Doček za klince uključuje raskošan bife jelovnik, dječji pjenušac u ponoć te neograničenu konzumaciju sokova i vode. Ponuda je dostupna za roditelje koji borave u hotelu ili planiraju doček u jednom od hotelskih prostora.

Napomenimo da cijena smještaja ovisi o kategoriji sobe na dan boravka. Za više informacija posjetite mrežnu stranicu hotela na adresi esplanade.hr. Za rezervaciju stola i smještaja obratite se Esplanadinom timu specijaliziranom za organizaciju događaja putem mail adrese xmas@esplanade.hr ili telefonski na brojeve 01 45 66 035 i 01 45 666 66.

Tagged