uredska stolica ikea odger | 2022.

IKEA ODGER, uredska stolica boje antracita, povlači se zbog opasnosti od pada i ozljeđivanja

Tvrtka IKEA povlači ODGER uredsku stolicu boje antracita s oznakom datuma 2221 ili starijom, zbog opasnosti od pada i ozljeđivanja. IKEA poziva sve kupce koji posjeduju baš takvu ODGER uredsku stolicu da je prestanu upotrebljavati te da se obrate tvrtki kako bi dobili povrat cjelokupnog iznosa. Naime, kako IKEA poručuje, sigurnost kupaca uvijek je polazna točka ove tvrtke. I zato povlači ovu uredsku stolcu jer postoji opasnost od pucanja noge na zvjezdastoj osnovi stolice. A to bi moglo uzrokovati pad i moguće ozljeđivanje korisnika.

Tvrtka IKEA razvija svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja. A to radi kako bi bila sigurna da će proizvodi zadovoljiti sve primjenjive zakone i norme na tržištima na kojima se prodaju. Unatoč tome, tijekom korištenja tvrtka je došla do saznanja da bi spomenuta noga na zvjezdastoj osnovi ODGER uredske stolice boje antracita s oznakom datuma 2221 ili starijom, mogla puknuti.

No, ako ste kupili baš tu uredsku stolicu, nju je moguće vratiti u robnu kuću IKEA Zagreb te ostvariti povrat cjelokupnog iznosa. Napominjemo da pri tome nije potrebno priložiti dokaz o kupovini, tj. račun. Također, naziv i oznaka datuma proizvoda mogu se pronaći ispod sjedišta – on je utisnut u materijal stolice. Dodajmo da se tvrtka IKEA ispričava zbog potencijalnih neugodnosti koje može uzrokovati povlačenje ovog proizvoda. Ako želite saznati više, posjetite mrežnu stranicu na adresi IKEA.hr ili nazovite tvrtku na besplatni broj telefona 01/445-5444.

VIDEO: IKEA and Swedish House Mafia collection launch

Tagged