balkan`s finest 2022 | hip-hop festival | boogaloo zagreb

Balkans Finest | 16 rappera uveličat će veliki hip-hop spektakl koji će se održati u klubu Boogaloo u subotu, 17. prosinca 2022. godine

Šesnaest rap izvođača nastupit će u zagrebačkom klubu Boogaloo na koncertu naziva “Balkans Finest”. Ovaj hip-hop spektakl održat će se u subotu, 17. prosinca 2022. godine, a počinje u 17 sati. Napomenimo da Balkans Finest nije još jedna u nizu glazbenih platformi. To je pravi umjetnički pokret koji je jako dobro odjeknuo u Hrvatskoj, ali i regiji.

Balkan’s Finest YouTube kanal je pokrenuo Sven Čustović, poznato lice hip-hop scene i autor brojnih video spotova. Platformu je osnovao 2016. godine kada još u Hrvatskoj nitko nije imao hip-hop kanal koji pruža umjetnicima platformu za izbacivanje glazbe. A svoj procvat doživio je kad su se u priču uključili Jopa i Marchello. Danas njih trojica odlučuju u kojem smjeru ide kanal, tko zaslužuje prostor, u što treba uložiti i svemu ostalome. Ovo je događaj za sve ljubitelje hip-hopa jer obuhvaća sve popularne žanrove. Tako će se moći u Boogaloou čuti trap, drill, boombap i dancehall i nema sumnje da će se okupiti veliki broj fanova.

Na hip-hop svečanosti Balkans Finest nastupaju poznata i manje poznata imena naše rap scene

Nastupit će Marchello, Hahari, GIR, Dominus, Bertoven, Hale, Suicidal, Ground n Pound, Carlito, Bo i Šen, King Bullet, Sky, Jamal, Mauro, Sent i Sky Walker. Event počinje rap-battleom koji organizira prošlogodišnji pobjednik rap-campa Hale. Također, održat će se i službena promocija novog EP-a Money Run od BO-a i ŠEN-a te EP od Carlita rapEPski. Dodajmo da je ovo mnogima jedinstvena prilika da se po prvi put nađu na pozornici i pokažu svoje umijeće i to u live nastupu pored afirmiranih imena sa hip-hop scene.

Balkan`s Finest je prvi u nizu planiranih događaja s ciljem promocije glazbenika i kolegijalnosti svih izvođača u ovom kolektivu. Kako sami kažu, najvažnije im je da publika uživa na njihovim nastupima i da nastave objavljivati kvalitetan materijal. Cijena ulaznice iznosi 60 kuna. Pretprodaja karata je krenula u petak, 28. listopada, a možete ih kupiti na blagajni Boogalooa. Više o ovom hip-hop pokretu doznajte na njihovom Youtube kanalu.

VIDEO | Hahari Zagreb – Repetiram | Sent – Kada me pogodi | Mandušić – Kokaina | Bo x Šen – Drop it

Tagged