kutija šibica 2022 :: 51. malonogometni turnir zagreb

Kutija šibica ugostit će čak 286 malonogometnih ekipa – samo je 2009. bilo više prijavljenih ekipa!

U subotu, 12. studenog 2022. godine završene su prijave za 51. izdanje Malonogometnog turnira Kutija šibica 2022. A ove godine se za igranje na turniru prijavilo ukupno 286 ekipa, što je najveći broj prijava na turnir još od 2009.! Dodajmo da će se turnir Kutija šibica powered by Coca-Cola održati u svom tradicionalnom turiru održavati od subote, 26. studenog do četvrtka, 29. prosinca 2022. godine.

Najveći broj prijava očekivano je u seniorskom dijelu turnira gdje će se za prestižnu titulu osvajača Kutije šibica boriti 188 ekipa, što je 46 više u odnosu na prošlu jubilarnu Kutiju. U veteranskom dijelu turnira je 78 prijavljenih ekipa što je 16 više u odnosu na prethodno izdanje turnira. A za treći turnir žena prijavilo čak 20 ekipa, što je 12 više nego prošle godine. U odnosu na prošlogodišnje izdanje turnira prijavljeno je 74 ekipe više. To samo potvrđuje status najvećeg malonogometnog turnira u regiji te najavljuje još jedno njegovo spektakularno izdanje.

Kutija šibica 2022 bit će spektakularna – svi lanjski pobjednici su tu i najavljuju obrane naslova

U svim kategorijama su se prijavili prošlogodišnji pobjednici turnira koji dolaze braniti svoje naslove. A na Kutiji će nastupiti ekipe iz svih krajeva Hrvatske – od juga Dalmacije, preko Like, Gorskog kotara, Istre i Zagorja pa sve do Slavonije. A posebno veseli činjenica da su se na kultni malonogometni turnir prijavile i brojne momčadi iz susjedstva. Tako će svoju sreću na najvećem malonogometnom regionalnom turniru ove godine u veteranskom dijelu iskušati čak i jedna ekipa iz Austrije te ekipe iz Bosne i Hercegovine i Slovenije.

U četvrtak, 17. studenog s početkom u 12 sati, na rasporedu je tradicionalno izvlačenje parova. Ono će se održati u pivnici Pivana u Ilici 222. Prve utakmice turnira Kutija šibica bi se trebale igrati u subotu, 26. studenog 2022. godine. Osim u Dvorani II Doma sportova utakmice će se igrati i u sportskim dvoranama Dubrava, Sutinska vrela i Trnsko. Karte za sve utakmice moći će se kupiti na blagajnama dvorana u kojima se igraju utakmice. Također, ulaznice možete kupiti, ali i doznati dodatne informacije i putem službene mrežne stranice turnira na adresi kutija-sibica.hr.

Tagged