reboot games weekend 2022 | zagrebački velesajam zagreb

Reboot Games Weekend 2022 | Veliki gaming festival održava se na Zagrebačkom velesajmu u subotu i nedjelju, 12. i 13. studenog

Reboot Games Weekend održava se u subotu i nedjelju, 12. i 13. studenog 2022. godine i to na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 8a. Ovaj najveći gaming sajam održava se ponovo nakon duge tri godine! Zato dođite ovaj vikend na Velesajam od 10 do 20 sati i igrajte igrice uživo. I dodajmo, na ovom gaming festival će se proslaviti i jubilarna, deseta sezona najveće i najjače domaće esports lige. Tako ćete uz A1 Adria League uživati u napetim finalima u igrama Brawl Stars, FIFA 23 i CS:GO, a uz to Vas očekuje vrhunski gaming doživljaj u Rebootovoj produkciji na kakav ste i navikli. Moramo dodati da će se Reboot Games Weekend održati u nešto manjem izdanju od prethodnih godina. No, sve ovo služi kao svojevrsna najava za sljedeću, 2023. godinu, kada će se vratiti veliki Reboot InfoGamer!

Iako će najveći ovogodišnji zagrebački gaming događaj biti nešto manji nego što smo navikli, to ne znači da se na njemu nećete zabaviti. Dapače! Vidjet ćete sve moguće najnovije igraće konzole na kojima ćete moći isprobati najnovije i najaktualnije igre ove jeseni. A tu će biti i mnoštvo nabrijanih PC mašina, VR uređaja, raznoraznog hardvera, različitih društvenih igara, ali i još pregršt gaming sadržaja. Sve će to pronaći svoj dom pronaći na gaming festivalu Reboot Games Weekend 2022.

Reboot Games Weekend će se održati u subotu i nedjelju, 12. i 13. studenog 2022 godine. Napominjemo da je ulaz besplatan za sve posjetitelje! Više informacija o ovom gaming festivalu doznajte na mrežnim stranicama organizatora na adresi reboot.hr. Također, na Facebook stranici sajma doznajte točnu satnicu događanja. Vidimo se na Zagrebačkom velesajmu, a kada ste već tamo, posjetite i Interliber, 44. međunarodni sajam knjige!

Reboot Games Weekend 2022 donosi dva dana epske gaming zabave, a A1 Adria League slavi 10. sezonu

Uz hrpu vrhunskog gaming sadržaja jedna od glavnih atrakcija je spektakularno finale jubilarne 10. sezone najveće i najjače regionalne esports lige A1 Adria League. Paviljon 8a Zagrebačkog velesajma postat će centar esporta u kojem će najbolji regionalni igrači odmjeriti snage u tri popularna esport naslova. U subotu, 12. studenog od 14 sati na rasporedu je finale FIFA 23. Tu će svoje vještine pokazati nezaboravni brstimir i Gruby. A finale između najboljih regionalnih Brawlera Salada de Frutas i OMERT4 posjetitelji moći pratiti već od 18 sati.

Nedjelja, 13. studenog, dan je za okršaje u kanteru. Oni će započeti već u 12 sati kada je na rasporedu CS:GO Showmatch, dok će finalne borbe trajati od 15 do 19 sati, kada će svoje vještine pokazati Zero Tenacity i KTRLZagrebački velesajam bit će i destinacija putujućeg A1 Gaming Huba koji donosi gejmanje Fortnitea, Brawl Starsa i FIFA-e na računalima, PlayStationu te pametnim telefonima. Više o ovoj gaming ligi doznajte na mrežnim stranicama na adresi a1adrialeague.com.

Tagged