mimi mercedez | drito iz boćarskog | 2022.

Mimi Mercedez, vodeća regionalna reperica, najavljuje svoj najveći solo koncert u Zagrebu i to u Tvornici kulture u petak, 21. listopada 2022. godine

Uoči objave novog studijskog albuma, beogradska reperica Mimi Mercedez priprema svoj do sada najveći samostalni koncert u Zagrebu! U petak, 21. listopada 2022. godine, jedna od omiljenih hip-hop umjetnica u regiji održat će koncert u Tvornici kulture. Dodajmo da će joj ovaj nastup ujedno biti i prvi solo koncert u ovom kultnom zagrebačkom prostoru.

Uvijek beskompromisno direktna, Mimi Mercedez se kroz desetljeće aktivnog glazbenog djelovanja izgradila u vodeće ime regionalne hip-hop scene. Njene pjesme kao što su Ne možeš da sediš sama, Samo keš, Kleopatra ili Patike za trčanje postale su neizostavan dio kako underground tako i mainstream kulture, prateći videospotovi broje desetke milijuna pregleda na Youtubeu, dok njeni Instagram i TikTok profili imaju više od 200.000 pratitelja.

Od samih početaka svoje glazbene karijere, Mimi Mercedez ističe se svojim britkim tekstovima koji na autentičan način obrađuju teme bliske današnjoj mladeži, a baš svaka pjesma nosi moćnu poruku i jasan stav. To je čini jedinstvenom glazbenom pojavom na ovim prostorima.

Mimi se u svojim pjesmama bavi temama bliskim današnjoj mladeži

Jedna od takvih pjesama je i nedavno predstavljeni singl Dajivé Komì, u kojoj joj se pridružio reper Seksi, član sastava Crni Cerak. Upravo tom pjesmom Mimi Mercedez najavljuje i svoj novi studijski album, a prateći videospot trenutno se nalazi i u Top 20 Youtube Trendinga u Hrvatskoj. I dok fanovi iščekuju navedeno izdanje, dio novih pjesama naći će se i na repertoaru njenog najvećeg samostalnog nastupa pred zagrebačkom publikom, 21. listopada 2022. godine, u Tvornici kulture.

Ulaznice za ovaj koncert su dostupne u pretprodaji po cijeni od 60 kuna. A možete u Drito Baru, Dirty Old Shopu i Rockmarku. Na dan koncerta će ulaznica, ako ih ostane, koštati 80 kuna. Organizator događanja je yem, koji poručuje: “Nakon dugo vremena solo gig u Zagrebu. Prvi put solo u TvorniciMimi M. Dress code – patike za trčanje!”

VIDEO: Mimi Mercedez – Dajive Komi ft. Seksi

Tagged