cibona - partizan | aba liga

KOŠARKA UŽIVO: Cibona i Partizan otvaraju ABA ligu u sezoni 2022./2023. u Draženovom domu u nedjelju, 2. listopada 2022. godine – gdje gledati prijenos?

Cibona i Partizan u Draženovom domu otvaraju novu sezonu AdmiralBet ABA lige! Susret se igra u nedjelju, 2. listopada 2022. godine s početkom u 17 sati. Svima je jasno da Vukovima neće biti lako protiv jakog Partizana no sigurno je da će dati sve od sebe! Cijeloj situaciji ne pomaže ni poraz u 1. kolu HT Premijer lige kojeg su Cibosi doživjeli u petak, 30. rujna. Iako su se Vukovi probali obraniti, Splićani su ih pobijedili rezultatom 84:71.

Ulaznice za utakmicu 1. kola ABA lige između Cibone i Partizana (koji se od ove sezone zove punim imenom KK Partizan Mozzart Bet) možete nabaviti u sportskoj dvorani Dražen Petrović. I dodajmo, blagajna dvorane otvara se na dan utakmice u 14 sati. Više informacija o AdmiralBet ABA ligi možete doznati na mrežnim stranicama na adresi aba-liga.com.

“Čeka nas jako teška utakmica jer svi znamo da je Partizan složen za Euroligu. Na svakoj poziciji imaju po dva, tri vrhunska igrača, tako da će biti jako teška utakmica za nas. No, gledat ćemo da damo najbolje od sebe i pokušamo izvući pozitivan rezultat”, rekao je Krešimir Radovčić, 195 centimetara visok Cibonin branič.

Što o utakmici misle treneri?

“Očekuje nas jedna teška i zahtjevna utakmica protiv ekipe koja je slagana za Europsku ligu. Ona je i jedan od favorita za osvajanje ABA lige i koja ima jednog od najboljih europski trenera. Mi ćemo napraviti dobru pripremu i dat ćemo sve od sebe da odigramo dobru utakmicu. A ujedno ćemo i vidjeti gdje smo u odnosu na tako kvalitetnu momčad”, rekao Josip Sesar, trener Cibone.

“Ne znam u kojem ćemo sastavu igrati. Imamo neke probleme i odlučit ćemo prije utakmice tko će biti u timu. U ABA ligu ulazimo sa najvećim mogućim ambicijama. Probat ćemo odigrati što je najbolje moguće. Mi ćemo svakoj utakmici pristupati maksimalno ozbiljno i s ozbiljnim načinom pripreme jer poštujemo svakog protivnika. Jako je važno što je ovo prva utakmica i što će ovaj meč gledati dosta ljudi. Napravili smo skaut Cibone, kao i što su, pretpostavljam, i oni to napravili. Još ćemo vidjeti kako ćemo odigrati taj meč”, rekao je Željko Obradović, trener Partizana.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Cibona – Partizan?

1. kolo AdmiralBet ABA lige u sezoni 2022./2023. igra se između klubova Cibona i Partizan u Draženovom domu u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u nedjelju, 2. listopada 2022. godine u 17 sati. Prijenos utakmice će biti na osiguran putem TV kanala Arena Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Ciboni doznajte na klupskoj mrežnoj stranici na adresi cibona.com. Više informacija o beogradskom Partizanu možete naći na službenoj klupskoj mrežnoj stranici na adresi partizan.basketball. Prijenos ove košarkaške utakmice uživo, video online ili live stream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Partizan pred početak ABA u Zagrebu! | BC Partizan TV

Tagged