villarreal cf - hnk hajduk split | uefa conference league | season 2022/2023

NOGOMET UŽIVO | Villarreal i Hajduk igraju prvu utakmicu play-offa Konferencijske lige u četvrtak, 18. kolovoza 2022. godine | Gdje gledati prijenos?

Villarreal dočekuje splitski Hajduk na stadionu Estadio de la Ceramica, gdje će se igrati prva utakmica play-offa Konferencijske lige. Susret se igra u četvrtak, 18. kolovoza 2022. godine u 20.45 sati, a sudi ga bjeloruski sudac Aleksey Kulbakov. Podsjetimo, Hajduk je već igrao jedno, tj. treće pretkolo Konferencijske lige u kojem je izbacio portugalsku Vitoriu S.C. Iako ni protiv Vitorie Bili nisu bili favoriti prvu prepreku su uspješno svladali, a sada je na redu još veći ispit – igraju protiv španjolskog velikana i prošlogodišnjeg Dinamovog “krvnika” u Europskoj ligi – Villarreala. Dodajmo da će Španjolci ugostiti Hajduk na gradskom stadionu u Valenciji, a razlog tome je obnova njihovog stadiona – kultnog El Madrigala.

“Ovo je vjerojatno jedna od najvećih utakmica u mojoj karijeri. Villarreal je lani daleko došao u Europi, tako da je ova utakmica jedan od većih izazova s kojim ćemo se susresti. Minimum očekivanja za sutra je da se ne skrivamo i da pokažemo naše najbolje strane. Znamo da ako smo zajedno možemo igrati dobro. Rekao sam igračima da ako svi daju 100% već su nešto napravili. Analizirali smo svakog igrača Villarreala i mislim da ih moramo pokušati neutralizirati u gradnji napada. Svi njihovi igrači imaju visoku kvalitetu”, rekao je Valdas Dambrauskas, trener Hajduka.

“Svi moramo biti na razini. Ako ne budemo svi dobri, onda nemamo o čemu pričati. Trebamo biti hladne glave i uživati u utakmici. Imao sam sreću da sam igrao derbiju u Portugalu i Engleskoj, ali i Hrvatskoj. Svaka nova utakmica je novi izazov, a i velika je čast igrati s Villarrealom. Tako se trebamo i ponašati na terenu. No, nemamo što previše pričati o njima. Oni su top deset europskog nogometa, ali moramo biti fokusirani na nas. To je ključ uspjeha”, rekao je Filip Krovinović, veznjak Hajduka.

Nogomet uživo | Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Villarreal – Hajduk?

Prva utakmica play-offa Konferencijske lige između klubova Villarreal CF i HNK Hajduk Split igra se u četvrtak, 18. kolovoza 2022. godine, od 20.45 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu Drugi program Hrvatske televizije. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos uživo možete slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Dodajmo da se uzvratna utakmica igra u Splitu u četvrtak, 25. kolovoza 2022. godine, od 21 sat, a prijenos će također biti na Drugom programu HTV-a.

Više o nogometnom klubu Hajduk Split doznajte na mrežnoj adresi hajduk.hr. Više informacija o klubu Villarreal CF možete naći na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged