combichrist | močvara zagreb | 01.08.2022.

Combichrist, miljenici hrvatske publike, nakon tri godine vraćaju se u Močvaru i to u ponedjeljak, 1. kolovoza 2022. godine

Combichrist, miljenici hrvatske publike, nakon tri godine i na krilima svog novog aktualnog singla “Modern Demon” vraćaju se u zagrebački klub Močvara! A koncert ovog hard rock benda održat će se u ponedjeljak, 1. kolovoza 2022. godine.

Pretprodajna cijena ulaznice za njihov čak peti zagrebački koncert koji će se dogoditi u sklopu turneje Not My Enemy je 155 kuna. A svoj primjerak ulaznice možete kupiti u Dirty Old Shopu, kao i na njihovom webu. Napomenimo, na dan koncerta, ako koja ostane, ulaznice će koštati 180 kuna.

Combichrist je norveško-američka electro hard rock/metal grupa i neupitno paklena live atrakcija. Osnivač i vokal benda Andy LaPlegua zanat je ispekao u kultnim norveškim hardcore bendovima My Right Choice i Lash Out. Nakon toga okušao se i u elektronskom svijetu kroz Icon of Coil. Sve to je 2003. pretočio u bend Combichrist koji je do sada izdao mnoštvo zapaženih albuma i EP-a.

Bend je zavrijedio svoje istaknuto mjesto u svjetskim razmjerima u ovom specifičnom žanru

Premda je bend nastupio do sada na gotovo svim značajnijim festivalima, bio na glazbenim top ljestvicama albuma i singlova diljem svijeta, većina domaće publike ih je prvi put zapazila tek 2010. godine kada su nastupili kao predgrupa na velikom koncertu Rammsteina u zagrebačkoj Areni. A nakon tog koncerta još upisali tri nastupa u Zagrebu. Ovo je nova prilika za sve koji su već bili na nekom od spomenutih koncerata, a i za one koji će tek otkriti ovu moćnu aggrotech metal mašinu.

Članovi Combichrista su Andy LaPlegua (vokal), Dane White (bubanj), Eric13 (gitara), Jamie Cronander (klavijature, gitara i back vokal) i Elliot Berlin (bas, klavijature i back vokal). Više o ovom norveško-američkom electro hard rock/metal bendu doznajte na Wikipediji.

VIDEO | Combichrist – Not my enemy

Tagged