cibona - zabok | košarka | hrvatska premijer liga

KOŠARKA UŽIVO | Cibona i Zabok igraju susret 3. kola Lige za prvaka u Draženovom domu u srijedu, 30. ožujka 2022. godine | Prijenos gledajte na ZGportalu!

Cibona i Zabok sastaju se u Draženovom domu u 3. kolu Lige za prvaka HT Premijer lige. Nakon borbe s virozom i dvije teške utakmice u kojima su poraženi (Zadar i Budućnost Voli), Vukovi na domaćem terenu traže povratak pobjedama. Utakmica se igra u srijedu, 30. ožujka 2022. godine od 18 sati. Dodjmo da je za ovu utakmicu u prodaju pušten prigodni paket ulaznica u kojemu se nalaze ulaznice za utakmicu sa Zabokom po punoj cijeni te one za sljedeću utakmicu s Igokeom u pola cijene!

Također ulaznice možete kupiti i na blagajnama kluba dva sata prije početka utakmice, gdje također možete kupiti pojedinačne i paket ulaznice. Za ulaz u dvoranu više nije potrebna COVID potvrda, ali je kapacitet dvorane ograničen na 2500 gledatelja. Ukoliko ne možete doći na utakmicu, možete gledati prijenos na kraju ovog teksta!

“Jedna jako bitna utakmica je ispred nas. Zabok je u prošlom kolu bio bolji od Cedevite Junior, a mi smo očito u nekakvim problemima. Upali smo u neku rupu iz koje moramo izaći. Na snagu stupa opća mobilizacija i mi ćemo dati sve od sebe. Napraviti ćemo sve i igrati onako kako smo igrali i do sada. To znači da ćemo dati maksimum na terenu i mislim da tako možemo doći do pobjede”, rekao je Gašper Okorn, trener Vukova.

Što o ovom susretu misli Cibonin centar Danko Branković?

Zabok je jedna dobra ekipa koja iznenađuje iz utakmice u utakmicu. Ako ne uđemo u utakmicu sa 100%, jako i agresivno, mogli bi se opeći kao u zadnjem našem susretu s njima. Nama treba ova pobjeda nakon dva vezana poraza i zdravstvenih problema u ekipi da se vratimo na pravi pobjednički put. Sve ćemo napraviti da to i ostvarimo”, dodao je Danko Branković, 215 centimetara visok centar Cibone.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Više informacija o KK Zabok iz Zaboka možete naći na mrežnim stranicama na adresi kkzabok.hr. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO | LIVE STREAM | Cibona – Zabok | 3. kolo, Liga za prvaka, HT Premijer liga, sezona 2021./2022.

Tagged