tricky | 2022.

Tricky otkazuje sve nadolazeće koncerte pa tako i onaj zagrebački koji se trebao održati u Močvari u petak, 20. svibnja 2022. godine

Kultni britanski trip hop glazbenik Tricky otkazao je sve nadolazeće koncerte! A to, nažalost, znači i da se otkazuje i zagrebački koncert koji se trebao održati u petak, 20. svibnja 2022. godine, u klubu Močvara. Dodajmo da je ovo drugi put kako Tricky otkazuje svoju turneju, a time i zagrebački nastup. Prvo mu je planove poremetila pandemija koronavirusa, a razlog ovog otkazivanja nije preciziran.

Sam Tricky je očekivano razočaran što se je morao otkazati turneju. Njegova nakladnička kuća je kratko komentirala odluku o otkazivanju, a nju prenosimo u cijelost: “Nažalost moramo objaviti da su svi nadolazeći koncerti otkazani. Povrat novca za kupljene ulaznice se vrši na mjestu kupnje. Ispričavamo se na svim neugodnostima koje je ova objava stvorila.” Dodajmo da se povrat novca za zagrebački koncert može se ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene sve do srijede, 30. ožujka 2022. godine.

Na globalnoj glazbenoj sceni Tricky ili pravim imenom Adrian Nicholas Matthews Thaws pojavio se 1995. godine. Tada je izdao debi album Maxinquaye, prvi od njegovih jedanaest studijskih albuma. Nakon godina skupljanja staža kao suradnik Massive Attacka, dio The Wild Bunch ekipe i bristolske scene, ovo izdanje od njega je napravilo svjetsku zvijezdu, a trip hop učinila uzbudljivim novim zvukom na sceni. Trickyja pratite na njegovom Facebook profilu.

VIDEO | Tricky – Black Steel

Tagged