dinamo zagreb - slaven belupo | ht prva liga - sezona 2020./2021.

NOGOMET UŽIVO | Dinamo i Slaven Belupo igraju utakmicu u sklopu 19. kola HNL-a u nedjelju, 12. prosinca 2021. godine | Gdje gledati prijenos?

Dinamo i Slaven Belupo igraju utakmicu 19. kola Hrvatski Telekom u nedjelju, 12. prosinca 2021. godine, s početkom u 17:05 sati. Utakmica se igra na stadionu Maksimir, a Dinamo će omogućiti dolazak navijačima na stadion uz poštivanje svih navedenih mjera i uvjeta. To znači da posjetitelji obavezno moraju imati EU digitalnu COVID potvrde.

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo – Slaven Belupo iznose 30 kuna za tribinu sjever dolje te 50 za tribinu zapad dolje. Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica, uz predočenje osobnog dokumenta za svaku osobu. Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta – osobna iskaznica ili putovnica, a za dijete rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica. Sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime.

Ove nedjelje, 12. prosinca, od 16:05 sati, prije utakmice Dinama i Slaven Belupa, na Maksimir dolaze i posebni gosti. A to su Dinamov lav Plavko, Djed Božićnjak i njegovi vilenjaci! Dodajmo da su oni pripremili slatke pakete za djecu koja dođu na utakmicu i glasno navijaju za Dinamo! Vidimo se na Dinamovom Plavom Adventu unutar stadiona ispod zapadne tribine.

Utakmica Dinamo – Slaven Belupo zadnji je prvenstveni ogled na Maksimiru ove, 2021. godine

“Nakon pobjede nad West Hamom imamo još i tri utakmice HNL-a, a prva u nizu je ova sa Slaven Belupom. U subotu poslijepodne imamo zadnji trening i vidjet ćemo detaljno situaciju oko svih igrača. Nakon toga ćemo odrediti kadar za utakmicu. Naša ambicija su sve tri pobjede do kraja prvog dijela sezone i to su ciljevi Dinama. Zato ćemo svaku od te tri utakmice pripremati na taj način. Nemamo previše vremena kroz trenažni proces utjecati na neke stvari, ali pokušat ćemo koliko god možemo podignuti našu kvalitetu igre. Nastojat ćemo doći do rezultata koji će nas sve zadovoljiti”, rekao je Željko Kopić, trener Dinama.

“Trebamo vidjeti što je s Brunom Petkovićem. Sigurno da je i utakmica u Londonu nosila svoje tako da imamo par igrača s određenim problemima. Najbitnije je to da je ogromna količina pozitivne energije u ekipi i sigurno da se situacija s ovim rezultatom u momčadi promijenila. S puno samopouzdanja očekujemo utakmicu”, dodao je Kopić.

To je utakmica za tri boda kao i svaka druga i ne treba se predavati unaprijed

Dinamo je veliki favorit, posebice poslije utakmice u Londonu gdje su ostvarili ogroman uspjeh i plasirali se u Europsku ligu. Sad su se digli psihološki, a svakako će kod njih biti mobilizacija s obzirom na situaciju u hrvatskoj ligi. Očekujemo ih na najvišem nivou, a mi se moramo prezentirati na najbolji mogući način i odigrati dobru utakmicu. Vidjet ćemo kakav će biti krajnji ishod”, rekao je Zoran Zekić, trener Slaven Belupa.

Podsjetimo, Slaven Belupo se Dinamu pokazao kao neugodan protivnik. Na početku sezone 2021./2022. slavio je 2:0 na stadionu Maksimir, no, Plavi su u zadnjem međusobnom susretu u Koprivnici upisali 4:1 pobjedu. Dinamo je trenutno četvrti na ljestvici sa 31 bodom i dvije utakmice manje. Slaven Belupo je deveti sa 16 bodova. Vodeća je Rijeka sa 37 bodova, a u 19. kolu igrala je sa Goricom i izgubila 1:2 na Rujevici. Drugi je Osijek sa 36, a treći Hajduk sa 34 boda. Dodajmo da je Hajduk u 19. kolu u Kranjčevićevoj remizirao sa Lokomotivom 3:3, a u tom susretu je sam sebi dao dva gola. Glavni sudac utakmice bit će Mario Zebec, dok će njegovi pomoćnici biti Bojan Zobenica, Jerko Crnčić i Igor Pajač. VAR sudac bit će Duje Strukan, a AVAR Hrvoje Radić.

Nogomet uživo | Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Slaven Belupo?

Utakmica 19. kola HNL-a između Dinama i Slavena igra se na stadionu Maksimir u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u nedjelju, 12. prosinca 2021. godine u 17.05 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu Arena Sport 3. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr, dok novosti iz kluba HNK Hajduk možete pronaći na njihovoj službenoj stranici na adresi hajduk.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO | Predstavljanje Dinamovog kalendara za 2022. godinu

Tagged