studentski centar - cibona | aba liga

KOŠARKA | Cibona ide u Podgoricu gdje ju u 5. kolu ABA lige čeka Studentski centar i to u ponedjeljak, 25. listopada 2021. godine | Gdje gledati prijenos uživo?

Cibona i novak u AdmiralBet ABA ligi KK Studentski Centar Derby sastaju se u ponedjeljak, 25. listopada 2021. godine, u 18 sati. Utakmica se igra u Podgorici, a na rasporedu je 5. kolo ove regionalne lige. Ovaj dvoboj dolazi nakon neugodnog poraza protiv Cedevite Junior, a iz “kluba pod tornjem” poručuju da će protiv Studentskog centra “pokazati svoju pravu igru”. Podsjetimo, Cibona nakon četiri kola ima tri pobjede, dok crnogorski klub ima dvije pobjede i dva poraza.

“Očekuje nas sigurno jedna teška utakmica i odličan protivnik pogotovo na domaćem terenu. Dignuli su svoju formu i nivo igre, Vinales je u sjajnoj formi, šuter Magee je odličan kao i centarska pozicija. Mi ćemo se spremiti najbolje što možemo. Očekujem pravu borbenu utakmicu u kojoj ćemo pokušati odigrati najbolju košarku što možemo. Nadam se da ćemo se vratiti zadovoljni iz Podgorice“, rekao je Vladimir Jovanović, trener Cibone.

“Pred nama je teško gostovanje u Podgorici. Derby je vrlo dobra ekipa sa nekoliko odličnih individualaca. Moramo ući agresivno od prve minute i podići kvalitetu obrane u odnosu na prošle utakmice. Također, morali bi smanjiti i broj izgubljenih lopti. Ako odradimo sve to te se držimo dogovora s trenerom, možemo se nadati pozitivnom rezultatu”, rekao je Ivan Majcunić, 193 centimetra visok Cibonin branič.

Košarka uživo | Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Studentski centar Derby – Cibona?

Utakmica 5. kola AdmiralBet ABA lige između Studentskog centra Derbyja i Cibone u sportskom centru Morača u Podgorici. Utakmicu možete uživo gledati u ponedjeljak, 25. listopada 2021. godine, od 18 sati. Prijenos utakmice bit će na TV kanalu Arena Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o košarkaškom klubu Cibona Zagreb doznajte na klupskoj mrežnoj stranici na adresi cibona.com. Novosti iz kluba KK Studentski centar Derby možete pronaći na njihovoj službenoj stranici na adresi kkstudentskicentar.me. Prijenos ove košarkaške utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged