eurowings - airport zagreb - 2022. - foto: josip škof

Eurowings ponovno uspostavio redovnu zračnu liniju “Düsseldorf – Zagreb”

Vodenim pozdravom u Zračnoj luci Franjo Tuđman pozdravljena je ponovna uspostava redovne linije “Düsseldorf – Zagreb” koju održava zrakoplovni prijevoznik Eurowings. Prigodom ponovnog povezivanja ova dva grada, iz Eurowingsa ističu svoje zadovoljstvo ponovnom uspostavom ovog izravnog leta.

Dodajmo da će linija “Düsseldorf – Zagreb” prometovati dva puta tjedno. Zrakoplovi će polijetati svakoga utorka i subote, a tako će biti tijekom cijele godine. Dodajmo da ova zrakoplovna tvrtka iz Zagreba još leti na redovnim cjelogodišnjim linijama za njemačke gradove Stuttgart i Koln. A tvrtka za zimski red letenja 2021/2022 najavljuje pokretanje linije od Zagreba do Praga.

Eurowings GmbH je njemački zrakoplovni prijevoznik sa sjedištem u Düsseldorfu, a u potpunom je vlasništvu Lufthansa Grupe. Tvrtka je osnovana 1996. godine i opslužuje mrežu domaćih i europskih destinacija. Tvrtka je low-cost carrier i ima baze u nekoliko zračnih luka u Njemačkoj i Austriji, kao i u Palmi de Mallorci i Prištini. Zrakoplovne karte za letove ovom tvrtkom možete rezervirati putem mrežne stranice na adresi eurowings.com.

Video: Pilot Malack Salman at “Because I am a woman” (DW // Eurowings)

Tagged