goran bare i majke | dani piva karlovac 2021

Dani piva Karlovac 2021 | Na 34. po redu karlovačkom festivalu piva nastupaju Silente, Goran Bare i Majke i Nipplepeople

Karlovac će od petka do utorka, od 27. do 31. kolovoza 2021. godine, biti mjesto susreta i izvrsne svirke, jer počinje 34. po redu manifestacija “Dani piva”. A vruću ljetnu atmosferu najveće hrvatske pivske manifestacije dodatno će zagrijati glazbenici čiji će hitovi zadovoljiti sve glazbene ukuse. I dodajmo, Massimo i Zabranjeno pušenje će otvoriti 34. izdanje karlovačkih Dana piva.

Uz njih pravi glazbeni spektakl jamče i Silente, Goran Bare i Majke te Nipplepeople, čiji će hitovi dodatno rasplesati sve posjetitelje festivala. A ovi najavljeni glazbenici samo su dio bogatog glazbenog programa koji će u pet dana trajanja okupiti više od 10 poznatih glazbenih imena.

U proteklih godinu dana Massimo je rušio rekorde i osvojio brojne nagrade. A njegova pjesma Mali krug velikih ljudi ni nakon 12 mjeseci emitiranja ne silazi s vrha top ljestvica. Priliku da uživaju u njegovom bogatom repertoaru imat će Karlovčani i drugi posjetitelji najpoznatijeg hrvatskog festivala piva.

Uz Massima, prvi će dan na pozornicu izaći i svojevrsna institucija rock glazbe – Zabranjeno pušenje

Ovaj energični bend više od 40 godina pomiče granice glazbe u regiji. Nedvojbeno je da će zajedno s ostalim imenima pripremiti spektakl za pamćenje. Za to će se pobrinuti i Silente, bend koji je svojim hitovima osvaja domaće i regionalne glazbene visine. Uz to, marljivo priprema izlazak četvrtog studijskog albuma čije će hitove moći čuti i publika Dana piva. Dio bogatog programa bit će i prekaljeni rockeri benda Goran Bare & Majke. Oni svakim svojim nastupom ostave publiku bez daha, izazivajući poštovanje svih generacija koje ih slušaju.

Dolazak na Dane piva izvrsna je prilika da domaća publika proslavi vrhunac ljeta. A uz spomenute rock sastave i jednog od najnagrađivanijih hrvatskih vokala, jamac dobre zabave su i maskirani electro pop duo Nipplepeople. Poznati po obradama velikih hitova, tajanstveni duo više od 10 godina uspješno skriva svoj identitet. No, ne skrivaju svoj glazbeni talent zahvaljujući kojem osvajaju veliki broj fanova. Njihova obrada bezvremenskog hita Frka ima više od 13,5 milijuna pregleda na YouTubeu. A zašto osvajaju svojom energijom uvjerit će se i publika u Karlovcu.

Najavljeni glazbenici samo su dio bogatog glazbenog programa koji nude 34. Dani piva Karlovac

Podsjetimo, tijekom pet dana trajanja najvećeg pivskog festivala okupit će se više od 10 poznatih glazbenih imena. Imena ostalih glazbenika bit će poznata uskoro, a kao i prethodnih i ove godine Dani piva Karlovac su za sve posjetitelje pripremili brojne sadržaje, kao što su pivski kvizovi i različite aktivacije za sve ukuse. Vrhunsku ponudu najdugovječnijeg hrvatskog pivskog festivala upotpuniti će i bogata ponuda lokalnih ugostitelja i trgovaca. Svi oni zajedno će od 27. do 31. kolovoza 2021. godine, učiniti Karlovac nezaobilaznom turističkom destinacijom.

Organizator ovogodišnjih Dana piva je Grad Karlovac. Karlovačko je generalni sponzor Dana piva, a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i trgovačko društvo Mladost d.o.o. Karlovac. Više informacija o programu manifestacije te novostima u ponudi možete pronaći na službenoj stranici festivala na adresi danipiva.net.

VIDEO: Massimo | Zabranjeno pušenje | Nipplepeople

Tagged