edward bernays university college | praznici na bernaysu 2021

Edward Bernays, Visoka škola za komunikacijski menadžment, organizira edukativni program “Praznici na Bernaysu” koji se održava u subotu, 15. svibnja 2021. godine

Sudjelujte u edukativnom i interaktivnom programu pod nazivom “Praznici na Bernaysu” kojeg organizira Edward Bernays, Visoka škola za komunikacijski menadžment. I ako ćete imati puno znanja i ponešto sreće, možda baš vama dopadne školarina za studij na Edward Bernays University Collegeu. I dodajmo, osvajanje ove vrijedne školarine dostupno je svim maturantima i studentima iz cijele Hrvatske.

Ovogodišnji program tradicionalnog Bernaysovog projekta odvija se u suradnji s Amm global institutom, radiom Enter Zagreb te Termama Sveti Martin. A održat će se u subotu, 15. svibnja 2021. godine i to putem online platforme. Ukratko, kroz ležerna predavanja sudionici programa Praznici na Bernaysu saznat će novosti o aktualnim trendovima iz područja odnosa s javnošću, medija, turizma i novih trendova.

Praznici na Bernaysu, novo virtualno izdanje konferencije, donosi zanimljiva predavanja o digitalnoj (r)evoluciji u event i kreativnim industrijama. Bit će tu razgovora i o novim generacijama i kreiranju doživljaja u turizmu. Ali i povezanosti društvenih mreža i destinacija. Također, virtualni Praznici na Bernaysu okupit će i zanimljive goste. Tu će biti Bernaysovi alumniji i predavači, vlasnici raznih agencija, a doći će i direktor radija Enter Zagreb. Doći će i travel influenceri, radijski DJ-evi i televizijski voditelji te mnogi drugi. Samo da napomenemo, u pauzama od programa čeka te i mix hitova Enter Peglaone.

Prijave za sudjelovanje u programu “Praznici na Bernaysu” otvorene su do 13. svibnja

Kao i do sada, u okviru programa sudionici imaju mogućnost sakupljati bodove i na taj način zaslužiti vrijedne nagrade. Glavne nagrade su dvije jednogodišnje školarine za studij turizma ili komunikacija te dva puta po 30 posto popusta na jednogodišnje školarine za studij turizma ili komunikacija. Uz to, tu su i nagrade partnera događaja. Možete postati direktor radija Enter Zagreb i upravljati najboljim hitovima na jedan dan. A možete odmarati i s još jednom osobom dva noćenja u Termama Sveti Martin. Za sve ostale sudionike Praznika na Bernaysu osigurano je 2.000 kuna popusta za jednogodišnju školarinu za studij po izboru.

Praznici na Bernaysu besplatan je edukativni projekt namijenjen maturantima i studentima preddiplomskih studija. Ovaj program kroz godine je okupio 200-tinjak sudionika, koji su konkurirali za osvajanje glavnih nagrada – školarina za jedan od Bernaysovih studija. Uz neizostavnu zabavu i nova poznanstva, Praznici donose zanimljiva predavanja i radionice o aktualnim temama iz svijeta medija, odnosa s javnošću, evenata, kreativne industrije, turizma i brendiranja. Više informacija o ovogodišnjem izdanju Praznika na Bernaysu te studijskim programima komunikacija i turizma, provjerite na bernays.hr.

VIDEO: Edward Bernays | Studij baš kakav želiš

Tagged