proljetna rasprodaja knjiga | vbz zagreb | paviljon 7 - zagrebački velesajam | 2021.

VBZ organizira proljetnu rasprodaju knjiga u paviljonu 7 Zagrebačkog velesajma i to od 13. do 27. travnja 2021. godine

Proljetna rasprodaja knjiga u organizaciji izdavačke kuće VBZ organizirat će se na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 7a od utorka, 13. do utorka, 27. travnja 2021. godine. A na tom mjestu ćete moći kupiti knjige po izrazito povoljnim cijenama i to radnim danom i subotom od 10 do 20, a nedjeljom od 10 do 17 sati. I dodajmo, za sve one koji i dalje vole i cijene knjigu pripremljeno je više od 5000 naslova na popustima do 90%! Ukratko, svi knjigoljupci će na ovoj rasprodaji u paviljonu 7 pronaći nešto za sebe.

Dodajmo da ćete u ponudi naći i knjige iz područja samopomoći i zdravlja te najveće svjetskei domaće publicističke hitove. A tu će se naći i napeti krimići te mnoštvo inspirativnih romana za svačiji gušt. U ponudi ćete pronaći i brojne naslove u izdanju najvećih domaćih nakladnika. Tako će se uz V.B.Z.-ove knjige naći i sjajni naslovi Mozaik knjige, Naklade Ljevak, Znanja, 24sata, Fokusa, Oceanmora, Profila, Planetopije, Veblea, Leo Commercea i Felix Liber Rijeke.

Iako se vremenska prognoza igra se s nama, tu je uvijek vrijeme za dobru knjigu. Bez obzira na to čitali je ispod dekice dok rominja kiša ili u rascvjetalom sunčanom vrtu. Ukratko, vidimo se na Zagrebačkom Velesajmu gdje će nakladnička kuća VBZ održati Proljetnu rasprodaju knjiga. Pridržavajući se svih epidemioloških mjera protiv koronavirusa proslavimo proljeće knjigom! Više informacija o ovom sajmu knjiga doznajte na mrežnim stranicama Zagrebačkog Velesajma na adresi zv.hr.

Tagged