dinamo - gorica / ht prva liga

Dinamo i Gorica igraju derbi 26. kola HNL-a – gdje gledati live stream?

Dinamo samo tri dana nakon povijesne pobjede nad Tottenhamom na Maksimir stiže Gorica. Utakmica 26. kola HT Prve lige igra se u nedjelju, 21. ožujka 2021. godine u 17:30 sati. Dodajmo da je Gorica dodatno ohrabrena nedavnom pobjedom protiv Hajduka s 3:0 u četvrtfinalu Kupa. Utakmicu sudi Dario Kulušić.

Zadnja dva ogleda Dinama i Gorice bila su neizvjesna i puna golova. U maksimirskom je dvoboju Dinamo vodio s 2:0, Velikogoričani su se uspjeli vratiti i izjednačiti, ali su plavi ipak slavili s 3:2. Tu je i utakmica puna preokreta, gdje je Dinamo u Velikoj Gorici pobijedio sa 4:3 golom na samom isteku pete minute sučeve nadoknade vremena. Ova utakmica je derbi kola – trenutačno drugoplasirani Dinamo dočekuje trećeplasirane Goričane. Osijek je trenutno prvi s bodom prednosti nad Dinamom, ali i dvije utakmice više.

“Za nas je ovo i te kako teška utakmica i to iz dva razloga. Prvi je taj što je Gorica jedna od najboljih momčadi u našem prvenstvu što, naposljetku, pokazuje i treće mjesto na ljestvici. Drugi je razlog to što su uvijek najteže utakmice one koje dolaze odmah nakon europskih izazova. A pogotovo su teške nakon što pobijediš u tim zahtjevnim europskim dvobojima, jer je veće emocionalno pražnjenje. To onda podrazumijeva i slavlje, što su dečki svakako i zavrijedili. Ali, nisu dugo slavili, već smo negdje oko jedan sat ujutro ugasili svjetlo. No, sigurno su jako umorni, potrošili su se, bilo je to 120 napornih minuta s Tottehamom i od toga se nije lako oporaviti”, rekao je Damir Krznar, trener Dinama.

“Čestitke još jedanput Dinamu na uspjehu u Europskoj ligi. Realno, Modri su momčad koja na svakoj poziciji ima dva ili čak i tri igrača u konkurenciji i ne očekujemo da će utakmica s Tottenhamom nama previše donijeti. Očekujemo pravi i motivirani Dinamo, a nama ostaje da gledamo sebe i da pokušamo uživati u ovoj utakmici”, rekao je Siniša Oreščanin, trener Gorice.

Gdje gledati live stream utakmice Dinamo – Gorica?

Utakmicu 26. kola 1. HNL-a između Dinama i Gorice možete uživo gledati u nedjelju, 21. ožujka 2021. godine u 17.30 sati na TV kanalu Arena Sport 3. Utakmica se igra u Zagrebu na stadionu Maksimir, a više o Dinamu doznajte na klupskim stranicama na adresi gnkdinamo.hr.

Prijenos uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori). Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Video: Najava utakmice GNK Dinamo Zagreb – HNK Gorica

HT Prva liga 2020/2021 – poredak

Tagged