mangoove | kozmodroom | truth tribe | vinyl factory 2019.

Mangroove vas poziva na koncertni spektakl Vinyl Factory #3 u Tvornicu kulture u subotu, 12. listopada 2019. godine

Nakon fantastičnog ovogodišnjeg samostalnog nastupa, kreativni tandem Mangroove vraća se u Tvornicu kulture, gdje će nastupiti uz Kozmodrum i Truth ≠ Tribe i to u subotu, 12. listopada 2019. godine. I dodajmo, grupa Mangroove nastupit će u zajedničkom projektu kluba Vinyl i Tvornice kulture. A Vinyl Factory je zajednički projekt Vinyla i Tvornica Kulture, s ciljem promocije autorskih bandova koji su svojim nastupima u Vinylu premašili kapacitet kluba!

Dodajmo da se program Vinyl Factory održava u Velikom pogonu Tvornice i to od travnja do prosinca 2019. godine. A održava se u sklopu brojnih kulturnih događanja koja će obilježiti 20 godina Tvornice Kulture. A Mangroove se u Tvornicu vraća nakon impresivnog samostalnog nastupa održanog ranije ove godine. Tada su, podsjetimo, promovirali svoj brilijantni, od kritičara i publike hvaljen album Srce. A ovim se albumom kreativni tandem kojeg čine Željka Veverec i Toni Starešinić potvrdio kao jedan od najkvalitetnijih groove pop sastava na sceni.

Željka i Toni su kroz svoju glazbu uspjeli ostvariti suradnje s nekim od najboljih domaćih glazbenika. Tako su svoj tako u njihovim pjesmama ostavili i Igor Geržina, Tedi Spalato, Nikola Marjanović, Viktor Lipić, Janko Novoselić, Zvonimir Šestak, Goran Delač, Mario Penton Hernandez, Andrej Jakuš, ali i mnogi drugi. Također, napisali su i hit pjesmu Tebi putujem, koji izvode Chui i Josipa Lisac. I dodajmo, oni glazbenom scenom uspješno plove već deset godina… Ulaznice za Vinyl Factory #3 možete po cijeni od 40 kuna kupiti na blagajni Tvornice kulture. A više o ovom bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Mangroove – Laka sam

Tagged