feyenoord rotterdam - dinamo zagreb

NOGOMET UŽIVO: Feyenoord i Dinamo igraju susret 5. kola Europske lige na Maksimiru u četvtak, 3. prosinca 2020. godine – gdje gledati prijenos?

Feyenoord i Dinamo u Rotterdamu na stadionu De Kuip, u četvrtak, 3. prosinca 2020. godine, u 18.55 sati, igraju utakmicu 5. kola UEFA Europske lige. A zbog odlično odigrane prve četiri utakmice u skupini K iz koji su izvukli dvije pobjede i dva remija Plavi dobrim rezultatom mogu osigurati prolazak u nokaut fazu. I ponovo, drugu godinu zaredom, mogu “prezimiti u Europi”! Dodajmo da Dinamo prolazak može osigurati pobjedom, ali odgovara im i remi s golovima. Točnije, moralo bi biti 1:1, 2:2, 3:3… Također, prezimljavanje u Europi Dinamo može izboriti i remijem bez golova, ali i porazom. No, u tom slučaju bi u drugom susretu skupine CSKA i Wolfsberger trebali odigrati svoj dvoboj bez pobjednika.

Ukoliko Dinamo i izgubi od Feyenoorda, tada bi za prolazak dalje trebao samo bod u zadnjem kolu koje igra protiv moskovskog CSKA na stadionu Maksimir. I dodajmo, Dinamovu utakmicu protiv Feyenoorda sudi Chris Kavanagh iz Engleske. “Mi ne želimo igrati na bod. Želimo utakmicu dobiti, želimo to riješiti svojim snagama, svojim rezultatima, svojom kvalitetom, da ne ovisimo o drugima. Dočekujemo utakmicu u sjajnom raspoloženju, sa zdravim igračima. Očekujem dobru utakmicu i tri boda”, rekao je Zoran Mamić, trener Dinama.

Dodajmo da su nogometaši Feyenoorda u zadnjem, 10. kolu nizozemskog prvenstva, igrali u Rotterdamu 1:1 protiv Utrechta. Bio je to četvrti remi Feyenoorda u dosadašnjem dijelu sezone, a ovaj klub sada ima 22 boda i drži četvrtu poziciju na ljestvici, s pet bodova manje od vodećeg Ajaxa.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Feyenoord – Dinamo?

Susret 3. kola skupine K UEFA Europske lige u sezoni 2020/2021 igrat će nizozemski Feyenoord i hrvatski Dinamo. A ova se utakmica igra u četvrtak, 3. prosinca 2020. godine, s početkom u 21 sat. Prijenos ove nogometne utakmice bit će na TV kanalu Arena Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos i rezultat ćete povremeno moći čuti na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one procjenjuju da će Feyenoord pobijediti u ovoj petoj utakmici skupine. Tako je na pobjedu Plavih kvota 3.60, na pobjedu Nizozemaca kvota je 1.80, dok neriješen rezultat ima koeficijent 2.60.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o nizozemskom klubu Feyenoord Rotterdam možete naći na klupskim stranicama na adresi feyenoord.nl ili na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Trener Zoran Mamić i Rasmus Lauritsen uoči suseta Feyenoorda i Dinama

Tagged