klub sax! zagreb | 2019.

Klub Sax najavljuje svoju 21. klupsku sezonu | Pripremaju se brojni koncerti, stand up nastupi i drugi zabavni događaji!

Klub Sax!, jedno od omiljenih zagrebačkih mjesta za izlaske, započinje svoju 21. sezonu. A nju će obilježiti brojni koncerti, gostovanja, stand up nastupi, ali i razni drugi zabavni događaji. Klub u Palmotićevoj ulici svoja vrata otvara u petak, 13. rujna 2019. godine, a otvorenje će obilježiti najveselijim i najopuštenijim klupskim programom u gradu – Cooganjem!

I u novoj sezoni očekuje nas bogat i raznovrstan program. Cooganje petkom s čijim 144. izdanjem klub otvara svoja vrata, Lajnap stand-up comedy koji će nas i u novoj sezoni uveseljavati svojim odličnim forama, baš kao i zasebne stand-up večeri poznatih komičara. I to ona za koju se do sada uvijek tražila karta više!

A skeptici u pubu radit će ono što najbolje rade. Bit će skeptični i raspravljat će o ozbiljnim stvarima. A o ženskim i manje ženskim temama pričat će se ponovno u sklopu nove sezone talk showa Ženska priča. I ove godine klub nastavlja s najdugovječnijim jazz programom u gradu čiji je pokrovitelj Grad Zagreb, a uz potporu HUZIP-a nastavlja se ciklus Kreativni glazbeni kolektiv koji predstavlja mlade i kreativne glazbene autore i izvođače.

Sax, klub hrvatskih glazbenika, nalazi se u Palmotićevoj ulici na broju 22/2

Ljubitelji zborskog pjevanja doći će na svoje, jer će se i u novoj sezoni održavati prigodni koncerti zborova i njihovih prijatelja. Očekuju nas i nastupi brojnih poznatih izvođača i glazbenih zvijezda koje uz klub Sax! veže posebna kemija. A plesat će se ponovno i uz razne tribute bandove. Uživat ćemo i ove sezone 2019./2020. u mnogim koncertima glazbenika raznih žanrova. I upravo zbog svega navedenog svi će posjetitelji imati priliku pronaći nešto za sebe.

Dodajmo da zagrebački Klub Sax! radi šest dana u tjednu. A rijetki se klubovi u Hrvatskoj mogu pohvaliti tako dugom i kontinuiranom tradicijom live svirki kao ova, sada već kultna, oaza nemira i vrhunske glazbe uživo u samom centru Zagreba, u Palmotićevoj 22/2. Više o događanjima u ovom klubu doznajte na njegovoj službenoj Facebook stranici.

Tagged