pedja bajović | 3x3 - stand up | supercaffe zagreb | 2020.

Pedja Bajović nastavlja liječiti smijehom i to u Supercaffeu na Cvjetnom trgu u utorak, 27. listopada 2020. godine

Nakon dvije uspješne izvedbe predstave “S nogu (Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije)”, koju možete pogledati u Supercaffeu još u utorak, 27. listopada 2020. godine, Pedja Bajović kreće s novim ciklusom “Muškarac (O parenju i razmnožavanju)”. “Kako stvari stoje, ova pandemija koronavirusa će potrajati još neko vrijeme. Međutim, nema vremena za čekanje. Recimo da smo se za vrijeme karantene pomalo i bili odmorili. A sada nam se valja snaći u postojećim okolnostima” rekao je Pedja Bajović.

Podsjetimo, utorak u Supercaffeu na Cvjetnom trgu je i dalje dan okupljanja svih onih koji vole komediju koju pred njih donosi Pedja Bajović. Ali i onih koji su sve ove godine njegovog rada to uspjeli propustiti. Dodajmo, izvedbe se nastavljaju svakog utorka od 20 sati u zagrebačkom Supercaffeu u Preobraženskoj ulici. Edemiološke mjere su i dalje na snazi pa se posjetitelji mole da ih se pridržavaju.

A tko je Pedja Bajović? On možda nije najpotentniji, ali je svakako najprepotentniji stand-up komičar u ovom dijelu svijeta. Jako se voli sebe ili se. Ima naočale pa misli da je pametan. Nosi kravatu pa misli da ima stila. Drži mikrofon pa misli da je faca. A, najgore od svega, on misli – da misli! Ozbiljan je komičar. On je pionir i veteran domaće scene stand-up komedije, pokretač regionalne mreže i naš međunarodno najaktivniji komičar. A broji nastupe u više od 45 zemalja te stotine gradova u karijeri, koja je započela 2005. godine. Ukratko, komičar po JUS-u! Više o Pedji doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO: Pedja Bajović: Stand-Up Comedy

Tagged