dinamo zagreb - feyenoord rotterdam

NOGOMET UŽIVO: Dinamo i Feyenoord igraju susret 1. kola Europske lige na Maksimiru u četvtak, 22. listopada 2020. godine – gdje gledati prijenos?

Zagrebački Dinamo otvara novu europsku nogometnu sezonu susretom u skupini K Europske lige, a prvi suparnik mu je nizozemski Feyenoord iz Rotterdama. Ova utakmica se igra na stadionu Maksimir u četvrtak, 22. listopada 2020. godine, počinje u 21 sat, a sudit će ju Mattias Gestranius iz Finske. Dodajmo da ulaznicu za ovaj susret možete kupiti na blagajnama stadiona, a više o cijenama i uvjetima kupnje doznajte niže u ovom tekstu. A za sve one koji neće moći doći na stadion, odigran je izravni televizijski prijenos.

REZULTAT UTAKMICE: Dinamo – Feyenoord 0:0 | Plavi s Nizozemcima podjelili bodove u 1. utakmici skupine Europske lige zahvaljujući Livakoviću koji je obranio jedanaesterac!

Podsjetimo, hrvatski prvak je u Europsku ligu, drugo po jačini europsko klupsko nogometno natjecanje, tj. nakon Lige prvaka, ušao pobjedom protiv estonske Flore u play-offu kvalifikacija. A Feyenoord je u nizozemskom prvenstvu nakon pet kola bez poraza, točnije, ima tri pobjede i dva remija. I to dodatno dokazuje ozbiljnost ove slavne momčadi. No i Dinamo je u Hrvatskoj nogometnoj ligi vrlo dobar. Naime, nakon sedam kola ima šest pobjeda i jedan remi.

“Veselimo se početku natjecanja grupne faze UEFA Europske lige. Ukratko, želimo odigrati dobru i kvalitetnu utakmicu i razveseliti navijače osvajanjem tri boda. No, Dinamo igra protiv Feyenoorda, uglednog kluba bogate tradicije koji je u vrhu nizozemskog nogometa. Radi se o momčadi koja je puna kvalitetnih igrača. Imaju individualnu kvalitetu, ali i momčadsku, a ofenzivno su dobri”, rekao je Zoran Mamić, trener Dinama. A što još o ovom susretu misli trener Mamić te Dinamov napadač Mario Gavranović možete pogledati u video prilogu na kraju ovog teksta.

Kako do ulaznice za utakmicu Dinama i Feyenoorda?

Ulaznice za ovu utakmicu se prodaju isključivo u paru i to iz razloga poštivanja odredbe o dostupnosti samo 30 posto kapaciteta stadiona Maksimir. Tako nije moguće kupiti ni više ni manje nego dvije ulaznice u jednoj transakciji. A prema preporukama HZJZ-a na tribinama predviđenim za gledateljstvo sve osobe dužne su pridržavati se aktualnih mjera zaštite od koronavirusa.

Cijene ulaznica za stadion Maksimir za susret Dinamo – Feyenoord:

  • tribina sjever dolje: 120 kuna
  • tribina sjever gore: 150 kuna (pušta se u prodaju nakon što se popune kapaciteti zapada dolje ili zapada gore te na dan utakmice u slobodnu prodaju)
  • tribina zapad gore: 150 kuna
  • tribina zapad dolje: 200 kuna
  • tribina zapad dolje sredina: 250 kuna

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Feyenoord?

Susret 1. kola skupine K UEFA Europske lige u sezoni 2020/2021 igrat će hrvatski Dinamo i nizozemski Feyenoord. A ova se utakmica igra u četvrtak, 22. listopada 2020. godine, s početkom u 21 sat. Prijenos ove nogometne utakmice bit će na TV kanalu Arena Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos i rezultat ćete povremeno moći čuti na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one procjenjuju da će Dinamo pobijediti u ovoj prvoj utakmici skupine. Tako je na pobjedu Plavih kvota 2.40, na pobjedu Nizozemaca kvota je 2.60, dok neriješen rezultat ima koeficijent 3.20.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o nizozemskom klubu Feyenoord Rotterdam možete naći na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Dinamov trener Zoran Mamić i Mario Gavranović dijele svoja razmišljanja prije utakmice s Feyenoordom

Tagged