samsung galaxy s20 fe | 2020.

Samsung Galaxy S20 FE | Novi miljenik generacije Z je premium pametni telefon kojeg odlikuju kamere s ugrađenom umjetnom inteligencijom

Samsung je po prvi puta kreirao pametni telefon po mjeri pripadnika generacije Z, a to je Samsung Galaxy S20 FE. A riječ je o premium pametnom telefonu kojeg odlikuju kamere s ugrađenom umjetnom inteligencijom. A to je i baterija koja traje cijeli dan te dizajn u šest modernih nijansi. Točnije, u nebesko crvenoj, narančastoj, ljubičastoj, zelenoj, plavoj i bijeloj.

Samsung Galaxy S20 FE je pametni telefon koji je u cijelosti stvoren po mjeri obožavatelja Galaxy serije i pripadnika generacije Z. Bez obzira radi li se o ljubiteljima fotografije, gaminga ili onima koji na svojim društvenim mrežama objavljuju ono što ih nadahnjuje, Galaxy S20 FE ima ono najbolje. Ukratko, najnoviji uređaj tvrtke Samsung usklađen je i s elementima dizajna karakterističnih za Galaxy S20 seriju.

Budući da pametne telefone gotovo da i ne ispuštamo iz ruke, jako je bitno da sve od dizajna do izvedbe na našem telefonu bude besprijekorno te da odgovara stilu i osobnosti svakog pojedinca. Zato je Galaxy S20 FE pametni telefon dostupan u čak šest boja.

Uz Galaxy S20 FE korisnici mogu fotografirati živopisne fotografije čak i pri slabom osvjetljenju

Dobro je poznato kako je uređivanje i dijeljenje fotografija i videozapisa važno svakom korisniku. Zbog toga se Samsung pobrinuo da olakša stvaranje i uređivanje zapanjujućih fotografija i videozapisa u stvarnom vremenu. A kako je generacija Z poznata kao izuzetno društveno angažirana, Galaxy S20 FE ima već instaliranu aplikaciju Samsung Global Goals.

Zahvaljujući toj aplikaciji milijuni ljudi iz više od 170 zemalja mogu se ujediniti oko globalnih ciljeva Ujedinjenih naroda i tvrtke Samsung. I tako pomoći svijetu da ostvari potrebni napredak do 2030. godine. A angažmanom Galaxy obožavatelja putem aplikacije Samsung Global Goals već je prikupljeno preko milijun dolara donacija za Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP). I dodajmo, najnoviji član Galaxy S20 serije u Hrvatskoj će biti dostupan od petka, 2. listopada 2020. godine. A moći ćete ga kupiti po cijeni od 4.999 kuna. Sve što vas dodatno zanima o Galaxy S seriji pametnih telefona, doznajte to na Wikipediji.

VIDEO: Full review | Samsung Galaxy S20 FE

Tagged