an eagle in your mind | 2020.

An Eagle in your Mind, francuski folk duo, nastupa na terasi kluba Močvara u četvrtak, 27. kolovoza 2020. godine

Bend “An Eagle in your Mind” koji je već u startu zaintrigirao imenom i asocirao na mistiku i neka druga vremena, kroz svoju glazbu uvjerio nas je da tu ima prostora za istraživanje i rušenje mnogih granica. Rušenje, jer će vam kroz sintezu mnogih, naizgled oprečnih žanrova isporučiti svoju unikatnu, iscjeliteljsku i apstraktnu glazbu. Njihov izraz počiva na hipnotičkim zvukovima, psihodeličnom pristupu, egzotičnim dronovima, hip-hopu, a uz sve to i dubokom folk izričaju.

Od 2015. godine putuju kao nomadi i dijele svoju glazbu ljudima otvorenog srca. Sa sobom nose šareni i bogati instrumentarij pa ćete u Močvari moći uživati u posebnoj glazbi stvorenoj na guembriju, harmoniju, banju, berberu… Ukratko, ovaj dvojac nosi električnu napetost kamo god se uputili.

Koncert ovog psychedelic folk / hypnotic beats / desert pop / exotic drone / acoustic rock benda održat će se na terasi kluba Močvara u četvrtak, 27. kolovoza 2020. godine. Dodajmo da se vrata kluba otvaraju u 20, a koncert počinje u 21 sat. Cijena ulaznice iznosti 30 kuna u pretprodaji i 40 na ulazu u klub. Broj ulaznica je ograničen! Više informacija o ovom francuskom bendu doznajte na njihovoj Soundcloud stanici.

VIDEO | An Eagle in your Mind – Angola Moon

Tagged