dj phat phillie | 2020.

Boogaloo otvara ljetnu terasu s bogatim zabavnim programom i to za nadolazeći produženi vikend, 20. i 21. lipnja 2020. godine

Klub Boogaloo nadolazeći produženi vikend, točnije subotu i nedjelju, 20. i 21. lipanj 2020. godine, otvara “bicikl drive-in terasu”! A na nju se može i upedalirati ili izvesti svog kućnog ljubimca na piće. Također, može se doći na koncert, radionicu ili stand-up show. Bit će tu i filmskih projekcija, buvljaka, kvizova, turnira, DJ programa, kao i čitav niz drugih događaja na ljetnoj terasi u ovoj nadasve zanimljivoj godini.

I napomenimo, Boogaloo je za vas za ovu priliku pripremio i akcijske cijene pića. A klub će održavati raznorazne programe na svojoj ljetnog terasi tijekom cijelog lipnja 2022. godine, a što će se točno zbivati, doznajte u nastavku teksta. Sve dodatne informacije koje vas zanimaju vezano za klub Boogaloo doznajte na službenim Facebook stranicama.

Boogaloo club Zagreb | Program Ljetne terase

Subota, 20. lipanj

Dream Catcher radionica – Od starog kotača bicikla do novog ukrasa. Radionica traje od 18 do 20 sati, a namijenjena je za sve od 7 do 77 godina. Recikliramo dijelove bicikla i tekstil te stvaramo “dream catchere” za koje su Indijanci vjerovali da hvataju noćne more. Mi ćemo napraviti suvremene dream catchere, a svakome je ostavljeno za misliti hoće li se nešto loše u njih zaplesti i onda nestati ili imaju neku drugu osobnu funkciju.

STUDIO 54 donosi 80s, funky i rock kojeg puštaju DJ Chicak & DJ MRX. Ulaz je besplatan, a program traje od 18 da 24 sata. Podsjetimo, DJ Chichak i DJ Mrx već su više od 15 godina sinonim za Studio 54 partyje u Zagrebu! Tako će i ovu subotu, 20. lipnja, na terasi Boogalooa, složiti funky, soul, disco i rock plejlistu za finu čagicu. Bit će to lagani povratak u sedamdesete i osamdesete. Očekujte, dakle, velikane kao što su Chic, Donna Summer, Pointer Sisters, Barry White, David Bowie, Eurythmics…

Nedjelja, 21. lipanj

Dream Catcher radionica – Od starog kotača bicikla do novog ukrasa (od 18 do 20 sati). Projekcija filma Zagrebački ekvinocij (Ulaz je besplatan, projekcija počinje u 21:15 sati). Za nadolazeći produženi vikend pripremili smo kino pod zvijezdama i besplatnu projekciju već sada kultnog filma čitave jedne generacije koja brije na trap. DJ party Samo Kaos (počinje u 23 sata, a upad iznosi 20 kuna). Nakon projekcije druženje nastavljamo uz vrlo popularni klupski trap program Samo Kaos.

Srijeda, 24. lipanj

Afterwork party u 17 sati: Happy hour cijene pića i ugodna lounge muzika. Taman poslije posla, a prije (ne)odlaska doma. Pedja Bajović Stand-up (počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan. Pedja Bajović je pionir, pokretač naše scene stand-up komedije. Nakon višemjesečne korona pauze ovo će biti njegov će prvi nastup s temama koje živimo na ovim našim prostorima. peDJa – ulaz je besplatan, a program počinje u 22 sata. Nakon stand-up showa uslijedit će Pedjin DJ angažman, a muzički opus će biti sukladan onomu što mu je prethodilo – ex & post YU glazba iliti muzika!

Četvrtak, 25. lipanj

Afterwork party od 17 sati. Hoopster NBA kviz od 20 sati. Odigrajte kviz ili ga samo pogledajte i dobro se nasmijte. Prijave molimo isključivo u inbox Hoopster facebook ili instagram stranice. Nagrade očekuju prvoplasiranu, drugoplasiranu i predzadnju ekipu!

Petak, 26. lipanj

Afterwork party od 17 sati. Blackout Classic w/ Phat Phillie – počinje u 21 sat, a upad iznosi 20 kuna od 22 sata. Phat Phillie je DJ svjetskog kalibra koji na gaže već 30 godina fura punu torbu vinyla i širi zvukove nerafiniranog i tvrdog underground i classic hip-hopa.

Subota, 27. lipnja

Happy Bicycle Hour (od 17 sati. Happy hour cijene pića i ugodna lounge muzika uz male biciklističke razgovore, pumpanje guma i podmazivanje. Romantični retro party: DJ Alen Vitasović i DJ Šajeta – od 21 sat; upad 20 kuna od 22 sata. Veliki Alen i Šajo po prvi puta u ulozi DJ-a. Sigurna zabava i smijeh do suza.

Tagged