boutique art fair nesvrstani - lauba zagreb 2020.

U Laubi završen 3. Boutique Art Fair NESVRSTANI – Nova velika stvar u gradu postala je velika stvar u artu

Boutique Art Fair Nesvrstani, najveći sajam umjetnina u Hrvatskoj kojim se Lauba kao organizator pozicionirala na regionalnu mapu tržišta umjetnina trajao je od 18. do 21. lipnja 2020. godine. “Nesvrstani” su se trećim izdanjem nametnuli kao nezaobilazan brend nudeći brojnim posjetiteljima najveći izbor umjetnina dosad. Kroz ponudu 3 inozemne, 9 hrvatskih galerija i 21 samostalnog izlagača u sjajnoj su atmosferi predstavljeni radovi umjetnika svih generacija. Etablirali se mlađi umjetnici Lorna Kijurko i Nikola Grabovac, a istaknut interes iskazan je i za radove Diane Trohar i Monike Milas.

Laubino Crno drvo autorice Tene Letice, nagrada koja se dodjeljuje najboljem izlagaču na Nesvrstanima, ove je godine pripala galeriji Kranjčar. U njihovom su se izlagačkom prostoru našli radovi Mirjane Vodopije, Sandra Đukića, Ivana Posavca i Martine Grlić. Velik interes i pažnju među Laubinom ponudom publika je poklonila najnovijim radovima Marka Tadića i grafikama Ivana Kožarića koje je galerija ove godine ekskluzivno ponudila.

Tijekom sajma predstavljena je knjiga grafita umjetnika pod pseudonimom Nebitno, a za glazbeni su program bili zaduženi Kensington Lima, Mangroove, Truth = Tribe i Mediummovement.

Lauba – kuća za ljude i umjetnost zahvaljuje svim sudionicima koji su doprinjeli uspješnosti još jednog Boutique Art Faira Nesvrstani.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged