asper - your love - 2020.

Kantautorica Asper je ovisnost o ideji ljubavi pretvorila u baladu “Heroji”

Asper je mlada kantautorica koja je ove godine odlučila konačno snimiti svoje pjesme i podijeliti ih s drugima. Svaki mjesec snima novu pjesmu, a put je započela s pop-rock baladom “Heroji”. Ovaj mjesec je na red došla prva pjesma na engleskom koja nije akustična, a zove se “Your Love”.

Pjesma “Your Love” dobiva novu dimenziju zbog dodataka ostalih instrumenata. Tematski govori o ljudima koji ne vole osobe već sam pojam ljubavi, odnosno ono što oni smatraju da ljubav jest. Konstantno love tu nepostojeću romantičarsku ljubav i nije im bitno koja ju osoba daje, jer su ovisni o ideji ljubavi.

Naime, osim što je Asper talentirana kantautorica puna potencijala, ona je i ilustratorica. Tako njezine pjesme krase ilustracije izrađene posebno za njih. Ona ulijeva svu ljubav, rad i trud u ono što radi i to se vidi i osjeti svakim taktom pjesme. Probajte dati priliku ovoj mladoj glazbenici i možda otkrijete svoju novu najdražu izvođačicu i dočekate sve pjesme koje dolaze iz njezine glazbene radionice.

Svoje kantautorsko putovanje u nastupima započinje na talent showu Kak se šika. Nedugo nakon toga nastupa u Katranu na VISI-BABA festivalu, gdje je nastupila prije grupe Nipplepeople. Nakon toga nastupila je na raznim glazbenim festivalima, poput Organiziranog kaosa i Exposure Music Festivala.

Pjesme koje je kantautorica Asper do sad snimila i objavila su Heroji, Ti i ja i Play It Cool. Uronite u njen svijet glazbe i kreative na njezinom Youtube kanalu ili Facebook profilu. A Asper poručuje: “Nadam se da ti je dan sjajan. Ako ne, bavim se time da ga učinim boljim ili barem malo zanimljivijim…”

Video: Asper – Your love

Tagged