a1 alpha 20+ | pametni telefon - smartphone | 2020.

A1 Hrvatska će donirati Crvenom križu jedan euro od svakog prodanog pametnog telefona A1 Alpha 20 i 20+

A1 Hrvatska postala je dio društveno-odgovorne inicijative koju je pokrenula njezina matična tvrtka A1 Telekom Austria Grupa. A tom će inicijativom, uime svih članova Grupe, donirati jedan euro od svakog prodanog novog pametnog telefona modela “A1 Alpha“. Dodajmo da će se sredstva uplatiti Međunarodnoj federaciji društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca za pomoć u borbi protiv koronavirusa.

Napominjemo da će A1 Alpha 20 i 20+ modeli pametnih telefona u ponudu tvrtke A1 u Hrvatskoj stići sredinom svibnja 2020. godine. A ovi novi snažni i pouzdani pametni telefoni pomoći će korisnicima da ostanu povezani. Također, njihovom kupnjom ujedno će i doprinijeti borbi protiv koronavirusa. I dodajmo, novi A1 Alpha uređaji bit će dostupni na tržištima A1 Telekom Austria Grupe u Austriji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bugarskoj, Sjevernoj Makedoniji i Bjelorusiji.

A1 Alpha 20 i 20+ su najnovija generacija pametnih A1 telefona prvi put lansiranih 2018. godine

Oni su proizvedeni kako bi korisnicima ponudili cjenovno pristupačne uređaje s odličnim performansama. Kao i prethodni modeli A1 Smart N9 i A1 Alpha koje su korisnici odlično prihvatili, A1 Alpha 20 i 20+ razvili su i testirali A1 stručnjaci u Austriji. Zahvaljujući najnovijem Android operativnom sustavu i pažljivom odabiru dodatnih softverskih komponenti te unaprijed instaliranih aplikacija i dalje je zajamčeno daljnje ažuriranje Android operativnog sustava i visoka razina korisničkog iskustva uz jednostavnost korištenja.

Cijena A1 Alpha 20 u Mobilnoj M tarifi iznosit će 9 kuna jednokratno i 15 kuna kroz dvije godine. A za model 20+ korisnici će platiti 9 kuna jednokratno i 35 kuna mjesečno kroz 24 rate. Također, ove uređaje će biti moguće kupiti i samostalno. I to uz maloprodajnu cijenu od 1199 kuna za A1 Alpha 20 ili 1699 kuna za A1 Alpha 20+. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama tvrtke A1 Hrvatska na adresi a1.hr.

VIDEO: Unoboxing: A1 Alpha | A1 Hrvatska

Tagged