ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     POSLOVNE VIJESTI     VAŠI KOMENTARI     ZABAVA
  NAJAVE DOGAĐANJA     SERVISNE INFORMACIJE     MAGAZIN & SCENA     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Google Plus  
 
ZGportal Zagreb kontaktirajte nas sitemap / mapa stranice pretraga stranice
oglašavanje / marketing
oglašavanje / advertising
art in web zagreb * digital media studio
oglašavanje / advertising
zagreb u slici / galerija slika
pomozimo im
knjižnice grada zagreba
oglašavanje / advertising
oglašavajte se na ZGportalu
oglašavanje / advertising
newsletter zagreb / zagrebački e-magazin
nagradnjače
vremenska prognoza
web hosting centar `Art in Web`
oglašavanje / advertising
art in web zagreb * digital media studio
oglašavanje / advertising
poslovni imenik grada zagreba
oglašavanje / advertising
 
oglašavajte se na ZGportalu
 
GDJE SAM?
>
>
>
nokia 3310 android
 
uz nokiu 3310, predstavljena su još dva nova pametna telefona s operativnim sustavom android

Novo doba pametnih telefona Nokia

 
nokia 3310 / android nougat
 
   
arhiva promotivnih objava:
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
HMD Global, dom telefona Nokia, predstavio je novu generaciju pametnih telefona Nokia, postavljajući tako novi standard dizajna, kvalitete i korisničkog iskustva svih modela.

Željno iščekivana globalna linija uključuje tri nova pametna telefona - novi model Nokia 6, s iznimnim performansama i interaktivnom zabavom uz vrhunski i robusni dizajn; model Nokia 5, elegantni pametni telefon koji se savršeno prilagođava dlanu; i model Nokia 3, koji donosi do sad neviđenu kvalitetu po pristupačnoj cijeni.

Nova linija pametnih telefona koristi operativni sustav Android™ Nougat te nudi jednostavan i siguran doživljaj uz najnoviju inačicu sustava, a linija uključuje i Google Assistant. Predstavljanje novih modela mobilnih telefona označava i povratak modernog klasika, kultnog mobilnog telefona Nokia 3310, čije novo izdanje dolazi uz moderni dizajn.


Predstavljena skupina proizvoda predstavlja uvjerenje da bi svaki potrošač trebao imati pristup vrhunskoj kvaliteti, a ne samo oni koji koriste najznačajnije modele visokog ranga. Uz dobro promišljenu filozofiju dizajna koja je usredotočena na poboljšanje iskustva pametnog telefona na svakoj razini, svaka tehnička komponenta pomno je odabrana i integrirana u dizajn telefona kako bi imala najbolji mogući utjecaj na svakodnevni život korisnika. Utemeljena na značajkama nasljeđa Nokia telefona - kvaliteti, jednostavnosti i pouzdanosti - ova linija razvijena je za novu generaciju obožavatelja.

Na temelju želje da se pruži iskonska verzija operativnog sustava Android, korisnici mogu očekivati jednostavno i pročišćeno iskustvo bez nepotrebnih dodataka. Uz najnovije Google usluge i mjesečna sigurnosna ažuriranja, pametni telefoni Nokia čine vaš uređaj sigurnim i u skladu s posljednjom dostupnom verzijom sustava. Novi pametni telefoni Nokia uključuju najnoviju inovaciju kompanije Google, Google Assistant, čime je dodatno poboljšano iskustvo operativnog sustava Android.Globalno izdanje modela Nokia 6

Kombinirajući vrhunsku izradu i prepoznatljiv dizajn s iznimnim zvukom te zaslonom 5.5” full HD s impresivnom svjetlinom i bojama, Nokia 6 donosi izvanredno iskustvo pametnog telefona. Kućište je izrađeno od jednog komada aluminija serije 6000.

Pametno pojačalo s dvostrukim zvučnicima omogućava korisnicima iskustvo dubljeg basa i neusporedivu jasnoću zvuka, dok Dolby Atmos® donosi interaktivni doživljaj zabave. Uređaj će biti dostupan u četiri boje, Matte Black, Silver, Tempered Blue i Copper, po prosječnoj maloprodajnoj cijeni od 229 eura.Nokia 6 Arte Black Limited Edition

Nokia 5 Arte Black Limited edition poseban je model globalne linije Nokia 6. S prostorom za pohranu od 64 GB-a i 4 GB-a RAM-a, ovo izdanje kombinacija je najboljih karakteristika obitelji Nokia 6 u luksuznom crnom pakiranju visokog sjaja.

Uređaj će biti dostupan po prosječnoj maloprodajnoj cijeni od 229 eura.Nokia 5

Ovaj model je profinjen i kompaktan pametni telefon koji se lijepo prilagođava dlanu. Nokia 5 je precizno izrađena od jednog komada aluminija serije 6000 kako bi se kreiralo lijepo oblikovano tijelo uređaja koje se neprimjetno nadovezuje na zaslon 5.2” IPS HD sa laminiranim staklom Corning® Gorilla®

Uz mobilnu platformu Qualcomm® Snapdragon™ 430 i grafički procesor Qualcomm® Adreno 505, Nokia 5 donosi robusnu cjelovitu strukturu uređaja, pozornost na detalje i kvalitetu najboljeg dostupnog modela svim korisnicima. Uređaj će biti dostupan u četiri boje, Matte Black, Silver, Tempered Blue i Copper, po prosječnoj maloprodajnoj cijeni od 189 eura.Nokia 3

Ovaj impresivni pametni telefon dizajniran je kako bi pružio iznimno iskustvo uz do sada neviđenu vrijednost. S aluminijskim okvirom koji je precizno izrađen od jednog komada aluminija, zaslonom od 5” s laminiranim staklom Corning® Gorilla® i neprimjetno integriranim širokokutnim prednjim i stražnjim kamerama od 8 MP-a, Nokia 3 unosi vrhunsku kvalitetu iskustva pametnog telefona u kompaktnu i elegantnu formu.

Uređaj će biti dostupan u četiri boje, Silver White, Matte Black, Tempered Blue i Copper White, po prosječnoj maloprodajnoj cijeni od 139 eura.Nokia 3310

Ovaj model predstavlja nanovo rođen moderni klasik. Tanka, lagana i iznimno otporna, Nokia 3310 je moderno izdanje jednog od najprodavanijih mobilnih telefona svih vremena koji morate zamijetiti. Uz nevjerojatno vrijeme razgovora od 22 sata i trajanje stanja pripravnosti od mjesec dana, svjež, šarolik i moderan dizajn modela Nokia 3310 predstavlja inovaciju u skladu s trendovima.

Nokia 3310 bit će dostupna u četiri različite boje, Warm Red i Yellow, sa sjajnim izgledom kućišta, i Dark Blue i Grey s matiranim izgledom kućišta. Uređaj će biti dostupan globalno po prosječnoj maloprodajnoj cijeni od 49 eura.

Vjerojatno najzanimljiviji podatak je da će se vratiti legendarna igra Snake, ali ovaj puta malo moderniziranija verzija!

Snake je prvi put bila dostupna na uređajima Nokia u kasnim devedesetim i od tada se pojavila na više od 400 milijuna telefona. Korisnici više neće morati posezati za svojim starim uređajima kako bi došli do svoje doze nostalgije budući da HMD Global poziva na globalno ujedinjenje kroz besplatnu igru i izazivanje prijatelje na Facebookovoj platformi Instant Games.

U skladu s originalnom igrom, igrači će upravljati kretanjem zmije po ekranu, jedući jabuke i bube kako bi prikupljali bodove. Što više zmija pojede, to je duža i teže ju je kontrolirati. Za uživanje u igri dostupno je šest razina, svaka s različitim postavkama i različitom zmijskom kožom. Igrači mogu odabrati između tri brzine, a povećanjem brzine povećava se i broj bodova. Povrh toga, prijatelji koji igraju jedan na jedan ili kao grupa mogu vidjeti tko ima najveći broj bodova na ljestvici, što donosi dozu prijateljskog natjecateljskog duha.
 
 
snake game / nokia 3310
 
 
 
promotivni članak
hashtag: #Nokia #Nokia3310 #AndriodNougat #HMDGlobal
1. ožujka 2017.
 
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte naš marketing!
ZGportal Zagreb na društvenim mrežama:
/ facebook: ZGportal / instagram: ZGportal
/ twitter: ZGportal / pinterest: ZGportal Zagreb
 
 
   
arhiva promotivnih objava:
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
 
       
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
.. molimo pričekajte trenutak ..
web hosting centar Zagreb / web hosting, najam serverskog prostora, zakup i registracija internetskih domena
studio BOJA zagreb / studio za web i grafički dizajn
 
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
  ZGportal Zagreb
antispam   studio BOJA Zagreb / dizajn i produkcija