ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     POSLOVNE VIJESTI     VAŠI KOMENTARI     ZABAVA
  NAJAVE DOGAĐANJA     SERVISNE INFORMACIJE     MAGAZIN & SCENA     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Google Plus  
 
ZGportal Zagreb kontaktirajte nas sitemap / mapa stranice pretraga stranice
oglašavanje / marketing
oglašavanje / advertising
art in web zagreb * digital media studio
oglašavanje / advertising
zagreb u slici / galerija slika
pomozimo im
knjižnice grada zagreba
oglašavanje / advertising
oglašavajte se na ZGportalu
oglašavanje / advertising
newsletter zagreb / zagrebački e-magazin
nagradnjače
vremenska prognoza
web hosting centar `Art in Web`
oglašavanje / advertising
art in web zagreb * digital media studio
oglašavanje / advertising
poslovni imenik grada zagreba
oglašavanje / advertising
 
oglašavajte se na ZGportalu
 
GDJE SAM?
>
>
>
samsung suhd tv
 
tvrtka nastavlja 10-godišnje vodstvo u proizvodnji tv prijamnika

Samsung novim televizorima postavio visoku ljestvicu audio - video iskustva

 
antonija stupar / samsung suhd tv
 
   
arhiva promotivnih objava:
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
Samsung Electronics premijerno je u Hrvatskoj predstavio novu generaciju pametnih TV prijamnika i pratećih uređaja, koji visoko postavljaju ljestvicu audio - video iskustva.

Vrh ovogodišnje ponude su zakrivljeni SUHD TV prijamnici s Quantum dot tehnologijom koji nude izvanrednu kvalitetu prikaza slike, moglo se čuti tijekom predstavljanja.


"Samsung je posvećen omogućavanju ugodnijeg i lakšeg korisničkog iskustva. U ovogodišnjem portfelju umreženih proizvoda i usluga svakako moramo naglasiti i pametne televizore s Quantum dot tehnologijom, koje sa zadovoljstvom danas možemo predstaviti hrvatskim kupcima. Zahvaljujući 14-godišnjem iskustvu u razvoju tehnologije, kao i 10-godišnjem vodstvu u ovoj grani industrije, siguran sam da će Samsung SMART TV prijamnici svojim izuzetnim prikazom slike i reprodukcijom tona i ove godine nadmašiti očekivanja i nesumnjivo uljepšati svakodnevicu naših korisnika.", rekao je Tae Hwan Hwang, predsjednik Uprave regionalnog predstavništva, tvrtke Samsung Electronics.


Novi prijamnici imaju izuzetno tanak okvir, a zahvaljujući naprednom operativnom sustavu korisnicima omogućavaju pristup čitavoj zbirci zabavnog sadržaja, s jednog mjesta. Novi su SUHD TV prijamnici za 2016. godinu po prvi put u svijetu opremljeni 10-bitnim Quantum dot zaslonom, koji je izrađen bez uporabe kadmija.

Samsung je u razvojnom centru počeo raditi na tehnologiji nano kristala još 2002. godine i tijekom proteklih 14 godina razvoja, usavršeno je čak 150 patenata. Novi portfelj nudi i mogućnost prikaza slike visokog dinamičkog raspona (HDR), uz 1000-nitni HDR minimum za višu razinu kontrasta između svijetlih i tamnih slika. Nova Ultra Black tehnologija također znatno umanjuje bliještanje svjetlosti u prostoru, pa korisnici mogu uživati u izuzetnoj kvaliteti slike bez odsjaja.


Podsjetimo kako i ovu generaciju Samsung Smart TV prijamnika pokreće otvorena platforma Tizen, a za 2016. godinu korisnicima olakšavaju pregled omiljenog sadržaja i usluga. Donose unaprijeđen Smart Hub kao središnje mjesto za pregled TV programa, filmova i igara, a Samsung Smart TV prijamnici automatski će prepoznati i vanjske uređaje kao što su multimedijski reproduktori, igraće konzole ili kućna kina, pa će svim uređajima biti moguće upravljati s jednim daljinskim upravljačem.

Tvrtka je izložila perjanice u ponudi, od serije 7000 do premium serije 9000, a čitava ovogodišnja serija Samsung televizora već je dostupna kupcima u Hrvatskoj, u ponudi maloprodajnih partnera. Hrvatsku je premijeru imao i prvi Samsung UltraHD Blu-ray reproduktor oznake UBD-K8500, koji omogućava iskorištavanje punog potencijala UltraHD televizora, uz prikaz izuzetno živopisnih slika te sadržaja visokog dinamičkog raspona.


Naglašena je mogućnost reprodukcije 4K UHD video-zapisa, kao i mogućnost tzv. UHD Upscaling, koja unaprjeđuje prikaz uobičajenih Blu-ray i DVD sadržaja, podižući razlučivost na UltraHD razinu. Prikaz visokog dinamičkog raspona omogućava pregled sadržaja s naglašenim svijetlim i dubljim crnim nijansama, kao i 10-bitnu dubinu prikaza boja, do 64 puta intenzivniju u odnosu na dosadašnje mogućnosti Blu-ray reproduktora. Zahvaljujući zakrivljenom dizajnu, ovaj se uređaj skladno uklapa uz dizajn zakrivljenih televizora.

Za unaprijeđen doživljaj kućnog kina, Samsung je premijerno u Hrvatskoj predstavio i nove, zakrivljene i ravne soundbar zvučnike, među kojima je istaknut model HW-J8500R, za kojega tvrtka naglašava kako je idealan dodatak zakrivljenim SUHD televizorima velikih dijagonala. Ovogodišnji modeli rezultat su razvoja Samsung Audio Laboratorija u Kaliforniji, a najsnažniji model opremljen je s devet zasebnih zvučnika, uključujući potpuno novi središnji zvučnik.


Valja napomenuti kako je svaki od zvučnika u sustavu pokretan vlastitim pojačalom što omogućava vrlo prostran dojam zvuka, uz kvalitetnu reprodukciju glasa i visok dinamički raspon. Središnji i bočno raspoređeni zvučnici omogućavaju 5.1 zvučnu sliku, a korištenjem Bluetooth ili WiFi tehnologije bežično se povezuju s televizorom, pametnim telefonom ili tabletom, za reprodukciju glazbe i drugih zvučnih zapisa prema želji korisnika.

Za subwoofer je razvijen novi MAG sustav koji ispunjava prostoriju dubokim tonovima, a praktični nosači omogućavaju i montažu na zid.
 
 
 
poslovno - promotivne objave vezane uz tvrtku samsung
promotivni članak
hashtag: #Samsung #SamsungSUHDTV #SUHDTV
8. lipnja 2016.
 
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte naš marketing!
ZGportal Zagreb na društvenim mrežama:
/ facebook: ZGportal / instagram: ZGportal
/ twitter: ZGportal / pinterest: ZGportal Zagreb
 
 
   
arhiva promotivnih objava:
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
 
       
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
.. molimo pričekajte trenutak ..
web hosting centar Zagreb / web hosting, najam serverskog prostora, zakup i registracija internetskih domena
studio BOJA zagreb / studio za web i grafički dizajn
 
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
  ZGportal Zagreb
antispam   studio BOJA Zagreb / dizajn i produkcija