ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
samsung experience store / arena zagreb
 
inovativni prodajno - savjetni salon u areni zagreb
 
Samsung otvorio vrata novog Samsung Experience Storea
 

• GDJE SAM? > ZGportal > Poslovne vijesti > #samsung
home kontakt sitemap pretraga  
 
 
Tvrtka Samsung u zagrebačkom Arena Centru otvorila je svoj novi, inovativni Samsung Experience Store. S potpuno drugačijim konceptom uređenja i ponude, novotvoreni Samsung prodajno - savjetni centar korisnicima donosi premium uslugu te posebno iskustvo kupovine.

U Samsung Experience Storeu u Arena Centru korisnici će se moći upoznati s najnovijim proizvodima iz Samsung portfelja - nadmoćnim Note9 te najnovijim modelom iz A serije Galaxy A7, ali i drugim flagship uređajima.Samsung Experience Store prostire se na ukupno 155 m2 i postavlja suvremene standarde kvalitete uređenja i ponude. Opremljen je najnovijim inovacijama u području mobilne tehnologije - od pametnih telefona, interaktivnih satova do slušalica i dodataka za Samsung uređaje.

Osim toga, Experience Store u Areni imat će posebno opremljene zone za fotografiju i gaming, uz mogućnost kupovine dodatne opreme te servis Samsung telefona, tableta i nosivih uređaja."Brinemo o potrebama naših korisnika, pružamo im najbolju moguću uslugu te tako unaprjeđujemo njihovo ukupno korisničko iskustvo i zadovoljstvo. Želja nam je da svi Samsung korisnici imaju osiguranu vrhunsku uslugu te se mogu u svakom trenutku osloniti na našu stručnu podršku. Zato smo i omogućili da na jednom mjestu dođu, isprobaju, kupe i po potrebi servisiraju svoje proizvode iz Samsung portfelja", rekao je Hojun Hwang, predsjednik Uprave regionalnog predstavništva Samsung Electronics.

Novi Samsung Experience Store pripremio je i druge novitete pa će tako korisnici moći sudjelovati u edukativnim radionicama u manjim grupama na kojima će se upoznati s najnovijom tehnologijom pametnih telefona i dobiti uvid u sve dodatne mogućnosti koje nude Samsung pametni telefoni."Vjerujemo da će novi Samsung Experience Store opravdati i premašiti očekivanja naših korisnika. Zahvaljujući otvaranju novog prodajno - savjetnog centra korisnici će na istom mjestu dobiti prodajnu, post-prodajnu i servisnu podršku, za što će se pobrinuti naši educirani zaposlenici", istaknuo je direktor odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu Samsung Electronic Pavle Zobundžija.

Samo da podsjetimo, Samsung Experience Store zajednički projekt tvrtki Samsung Electronics i Sancta Domenica, koji je u prve dvije godine poslovanja na prijašnjoj lokaciji u sklopu Arena Centra posjetilo gotovo pola milijuna korisnika.


"Novi supermoderni Samsung Experience Store Arena je rezultat dugogodišnje uspješne poslovne suradnje s našim strateškim partnerom - Samsungom. Neizmjerno je zadovoljstvo u maloj Hrvatskoj, sudjelovati u ovakvom projektu s najjačim svjetskim igračem na polju mobilne telefonije i hrvatskim potrošačima predstaviti najnovije standarde u fizičkom retailu na globalnoj razini. U narednom periodu, svakodnevno ostajemo revno dedicirani ka premium usluzi ka našim kupcima uz vodeće tržišne pogodnosti poput plaćanja do 36 rata, besplatne dostave isti dan, staro za novo i try & buy prilikama", rekao je Goran Janičijević, direktor maloprodaje i marketinga, tvrtke Sancta Domenica.

Posjetite Samsung Experience Store u prizemlju Arena Centra (na Laništu, na adresi Vice Vukova 6), od ponedjeljka do petka od 10 do 21 sat te vikendom od 9 do 21 sat.
 
 
 
zagrebačke poslovne vijesti po mjesecima 2018. godine:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
arhiva zagrebačkih poslovnih vijesti po godinama:
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 

 
 
            home   kontakt   sitemap   pretraga
 
 

 
 
Poslovno - promotivne objave vezane uz pojam samsung.
27. listopada 2018.
 
 

 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
web hosting centar Zagreb / web hosting, najam serverskog prostora, zakup i registracija internetskih domena
studio BOJA zagreb / studio za web i grafički dizajn
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
  ZGportal Zagreb
antispam   studio BOJA Zagreb / dizajn i produkcija