ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
samsung galaxy a6
 
moderan i praktičan pametni telefon ima naprednu kameru koja odiše karakterom
 
Galaxy A6 - elegantni Samsungovi pametni telefoni s naprednom kamerom
 

• GDJE SAM? > ZGportal > Poslovne vijesti > #Samsung
 
 
Tvrtka Samsung Electronics predstavila je Galaxy A6 i A6+, pametne telefone koji kombiniraju svakodnevnu praktičnost i moderan dizajn s naprednom kamerom za još osobniji način izražavanja.

Sa snažnom prednjom i stražnjom kamerom, elegantnim vrhunskim dizajnom i Samsungovim zaštitnim znakom - beskrajnim ekranom - nova Galaxy A serija dostupna je u tri elegantne boje - crnoj, zlatnoj i boji lavande.

Zahvaljujući snažnoj prednjoj i stražnjoj kameri na Galaxy A6 i A6+ pametnim telefonima snimanje prekrasnih fotografija ili selfija, u bilo kojem trenutku, nikada nije bilo lakše. S prilagodljivim prednjim LED flashom korisnici Galaxy A6 i A6+ mogu bilo danju bilo noću snimati vrlo elegantne selfije. Objektivima s malim otvorom blende na stražnjoj kameri, korisnici također mogu snimiti oštre i jasne fotografije pri slabom osvjetljenju, a da pri tome ne žrtvuju kvalitetu fotografije bez obzira na doba dana.Dvostruka kamera na Galaxy A6+ uz opciju Live Focus dodatno može poboljšati kvalitetu fotografije i važne trenutke, što znači da korisnici mogu kontrolirati dubinsko polje i bokeh efekt prije ili čak nakon snimanja. Korisnici svoje fotografije mogu obogatiti jedinstvenim obrascima zamućenih pozadina uz pomoć raznih oblika, uključujući srca, zvijezde i još mnogo toga.

Tijekom gledanja filmova, slušanja glazbe i ostalih aktivnosti pri kojima je važan zvuk, korisnici zahvaljujući zvučnicima koje podržava Dolby Atmos optimizirani audio sustav mogu doživjeti bogatije surround iskustvo.

Galaxy A6 i A6+ pružaju puni spektar zvuka, od visokih do nižih tonova, s izuzetnom jasnoćom i pravim detaljima za snažnije i najmoćnije iskustvo uživanja u zvuku. Korisnici mogu odabrati uključivanje Dolby Atmos efekta kako bi svoje audio iskustvo pretvorili u zvuk koji lebdi oko njih i, naprosto, oduzima dah.Galaxy A6 i A6+ zahvaljujući Samsungovim beskrajnom zaslonu održavaju standard vrhunskog neprekinutog doživljaja gledanja bez okvira s impresivnim omjerom od 18.5 : 9. Njegove nježne krivulje i metalni dizajn dizajnirani su kako bi osigurale poboljšanu izdržljivost i udobno držanje u ruci za maksimalnu iskoristivost.

Dizajnirani za praktičnu i svakodnevnu upotrebu, Galaxy A6 i A6+ pametni telefoni integriraju nekoliko popularnih značajki Samsung telefona. Zahvaljujući opciji prepoznavanja lica i skeniranja otisaka prstiju telefoni se brže i jednostavnije otključavaju.

Zahvaljujući App Pair opciji, koristeći velike ergonomske zaslone telefona Galaxy A6 i A6+, oba uređaja omogućuju brz i jednostavan multitasking te uparivanje dvije aplikacije, čime se štedi korisničko i udvostručuje užitak. Uz Always on Display korisnici mogu dobiti informacije na prvi pogled bez otključavanja telefona čime se štedi vrijeme i baterija.Galaxy A6 i A6+ također podržavaju Bixby Vision, Home i b. Samsungov Bixby može pomoći korisnicima u pri ispunjavanju niza svakodnevnih zadataka, čineći Galaxy A6 i A6+ pametnijima i korisnijima.

Uz uključen Samsung Pay, korisnici će uvijek imati novčanik uza se. Podržavajući Near Field Communication (NFC), pametni telefoni Galaxy A6 i A6+ mogu se koristiti gotovo bilo gdje možete prisloniti kreditnu ili debitnu karticu. Svaka transakcija putem Samsung Paya je sigurna i vrlo jednostavna.

Oba su telefona dostupna od početka svibnja i to na odabranim europskim, azijskim i latinoameričkim tržištima, prije nego što se globalno pojave na dodatnim tržištima širom Južne Koreje, Afrike i Kine.
 
 
 
zagrebačke poslovne vijesti po mjesecima 2018. godine:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
arhiva zagrebačkih poslovnih vijesti po godinama:
2019
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 

 
 
            home   kontakt   sitemap   pretraga
 
 

 
 
Poslovno - promotivne objave vezane uz tvrtku Samsung.
2. svibnja 2018.
 
 

 
 
loading...
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
web hosting centar Zagreb / web hosting, najam serverskog prostora, zakup i registracija internetskih domena
studio BOJA zagreb / studio za web i grafički dizajn
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
  ZGportal Zagreb
antispam   studio BOJA Zagreb / dizajn i produkcija