ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
bultaco brinco black blue
 
legendarni španjolski proizvođač predstavio je svoju liniju električnih bicikala `brinco` i `albero`
 
Bultaco predstavio inovativne modele električnih bicikala
 

• GDJE SAM? > ZGportal > Poslovne vijesti > #Bultaco
 
 
Električni bicikli Brinco i Albero legendarnog španjolskog proizvođača motocikala Bultaco fuzija su motocikla i bicikla pa ih najbolje opisuje termin moto - bike. Omogućavaju vam da ih pokrećete pedaliranjem, ali i da ubacite u višu brzinu koristeći način pokretanja uz pomoć motora koji napaja punjiva baterija.

Ovisno o modelu, varira i doseg vožnje, a postoji i nekoliko načina vožnje, ovisno o tome vozite li se gradom, uživate u prirodi ili preferirate sportsku vožnju.Bultaco Brinco predstavlja sve dobro poznate vrijednosti branda prilagođene novim zahtjevima 21. stoljeća - strast, želju za inovacijom i natjecateljski duh. S Brincom je rođen novi pionirski koncept tvrtke - električni bicikl, odnosno moto - bike.

Uz 100% električni pogon, izravno kontroliranje gasa i iskustvo samostalnog pedaliranja dobit ćete fantastičnu dozu adrenalina baš svaki put! Danas imate priliku isprobati Brinco R i Brinco RB modele te Brinco Albero 4.5, model namijenjen za gradsku vožnju.

"Kad pogledate Bultaco vozila, već na prvi pogled ćete uočiti da ne ulaze niti u jednu kategoriju postojećih grupa vozila na dva kotača. Od motocikla su naslijedili motor (u ovom slučaju električni) kontroliran ručicom gasa, snagu, okretni moment i brzinu, dok su od bicikla preuzeli pokretanje putem pedala, lakoću i okretnost. Na taj način nastao je hibrid s novim nazivom moto - bike. Obzirom na vrhunski dizajn i vozna svojstva te na ekološku prihvatljivost, riječ je o proizvodima koji se odlično uklapaju u životni stil koji uključuje puno boravka u prirodi i avanturistički duh, ali će ih voljeti i svi oni koji vole izbjeći gradske prometne gužve vozeći se na dva kotača", komentirao je Darko Tukulj, vlasnik i direktor Electric Motionsa, zastupnika Bultaca za Hrvatsku i Sloveniju.Bultaco električni bicikli
su ekološka vozila koja čuvaju okoliš, odnosno ne zagađuju ga i uklapaju se u životni stav većine biciklista, ali i motociklista, da je važno biti u skladu s prirodom i ne nanositi štetu okolišu. Uz električni bicikl moguće je bezbrižno uživati u prirodi, a pritom imati jednak osjećaj adrenalina, slobode i pustolovine kao i kada vozite motocikl.

Uz to, ekološka vozila se isplate i trend su već danas, a pogotovo u budućnosti: Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost pripremio je poticaje za hrvatske građane koji nabavljaju eko vozila, a uskoro će biti raspisan i poziv za pravne osobe pa, uz užitak u vožnji, eko električno vozilo donosi i uštede prilikom kupnje.
O Bultacu

Bultaco se tijekom svoje povijesti temeljio na jednoj od osobina koje su najsvojstvenije ljudima: sanjarenju. Don Paco Bultó je, potaknut snovima i uzbuđenjem oko njihovog ostvarenja, 1958. godine zajedno sa svojim timom osnovao Bultaco. Tijekom prvih 25 godina postojanja tvrtka je proizvodila cestovne i trkaće motocikle, no najpoznatija je po modelima za offroad natjecanja, kao što su Pursang (motocross), Matador (enduro), Sherpa T (za motociklističke trialse) i Astro (kratke utrke na ravnim stazama).

Irski vrhunski vozač trialsa Sammy Miller udružio se s Bultóm da zajednički naprave Sherpu T - prvi dvotaktni motocikl koji je preko noći učinio teške četverotaktne motocikle zastarjelima. Miller je 1965. godine osvojio zahtjevni Scottish Six Day Trial, a isto je napravio i 1967. i 1968. Njegovi uspjesi koincidirali su s rastom popularnosti trials utrka u Europi i kasnije u SAD-u, što je stvorilo unosno tržište za Bultaco. Bultaco je dominirao svjetskim trials prvenstvima 70-ih, osvojivši titulu osam puta. Legenda kaže da je Sherpa T posveta Tenzingu Norgayju, šerpi koji je pratio sir Edmunda Hillaryja na njegovom slavnom prvom usponu na Mt. Everest.Bultaco Astro je bio jako popularan model u SAD-u, a vozili su ga brojni vrhunski vozači, kao što su Gene Romero, Kenny Roberts i Jay Springsteen. Bultaco ima i obiteljsku motociklističku zvijezdu - zvijezda Moto GP-a Sete Gibernau je unuk osnivača Bultaca, Paca Bultóa. 1983. godine tvrtka je prestala proizvoditi motocikle.

Na dan godišnjice osnutka tvrtke, 14. svibnja 2014. godine, Bultaco je u Londonu objavio svoj povratak na tržište motocikala i predstavio prve prototipe Bultaco nove linije vozila, koji su se u prodaji pojavili 2015. godine. Bultaco je ponovo rođen s misijom da radi upravo ono što je radio od samog osnutka: da korisnicima ponudi motocikle koji su zabavni i opremljeni najnovijim tehnologijama.

Novi Bultaco tim zadržao je stari, dobri duh koji je uvijek definirao brand, vjeran tradicionalnim vrijednostima koje su tvrtku učinile legendarnom: strast, inovacija i natjecateljski duh. Tvrtku i dalje inspiriraju njeni proslavljeni motocikli i ponosna je na svoje naslijeđe, no bez gledanja u prošlost, već uvijek okrenuta prema budućnosti. Sjedište tvrtke je u Madridu, a tvornica se nalazi u Barceloni. Electric Motions d.o.o. zastupnik je Bultaca za Hrvatsku i Sloveniju.
 
 
 
zagrebačke poslovne vijesti po mjesecima 2018. godine:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
arhiva zagrebačkih poslovnih vijesti po godinama:
2019
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 

 
 
            home   kontakt   sitemap   pretraga
 
 

 
 
Poslovno - promotivne objave vezane uz tvrtku Bultaco.
22. svibnja 2018.
 
 

 
 
loading...
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
web hosting centar Zagreb / web hosting, najam serverskog prostora, zakup i registracija internetskih domena
studio BOJA zagreb / studio za web i grafički dizajn
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
  ZGportal Zagreb
antispam   studio BOJA Zagreb / dizajn i produkcija