ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
axor hansgrohe
 
raznolikost površinskih boja i materijala tim miješalicama daju izvanredan izgled
 
Axor MyEditon mješalice predstavljene na prestižnom milanskom sajmu Salone del Mobile
 

• GDJE SAM? > ZGportal > Poslovne vijesti > #Hansgrohe
 
 
AXOR - ekskluzivni dizajnerski brend u proizvodnji kuponske i kuhinjske opreme - obilježio je 25. rođendan premijerom MyEdition mješalica u samom srcu međunarodne dizajnerske scene - milanskom sajmu namještaja i dizajna Salone del Mobile, koji je krajem travnja 2018. godine privukao više od 400.000 posjetitelja. Istovremeno je u milanskom restoranu Cracco priređena rođendanska zabava za ugledne međunarodne goste.

Na zajedničkom štandu u izložbenom centru Rho AXOR i hansgrohe, dva brenda grupe Hansgrohe, impresionirale su novinare, arhitekte i dizajnere najsuvremenijim kupaonskim i kuhinjskim inovacijama.Mješalice, tuševi i pripadajući pribor najbolje ilustriraju AXOR-ove tvrdnje o savršenstvu u dizajnu i funkcionalnosti. Pečat osobnosti i kreativnosti dala je nova serija miješalica, nastala u suradnji s dizajnerskim studijom Phoenix iz Stuttgarta. Raznolikost površinskih boja i materijala tim miješalicama daju izvanredan izgled, a jedinstvenom AXOR MyEdition iskustvu doprinosi i inovativan način korištenja vode.

Svojim brojnim nagrađivanim inovacijama i dizajnom, premium brand hansgrohe oblikuje protok vode u kuhinji i kupaonici - prostorijama gdje ljudi provode vrijeme i posebne trenutke u interakciji s vodom. Primjerice, pod tušem, kada inovativna tehnologija tuširanja PowderRain, poput ljetne kiše obavija tijelo toplim i magličastim kapljicama.

Za to iskustvo zaslužna je nova serija tuševa, koje je hansgrohe prvi put predstavio međunarodnoj publici na milanskom Salonu. Osim toga, brend je uveo granit u svoje kuhinjske sudopere, dajući im topao i ugodan izgled, stilski kolorit te iznimnu funkcionalnost pri svakodnevnoj upotrebi."Našim vrhunskim brandovima AXOR i hansgrohe, dosljedno i stalno potvrđujemo svoju poziciju svjetskog lidera u inovativnosti, kvaliteti i dizajnu", objašnjava Thorsten Klapproth, predsjednik Izvršnog odbora Hansgrohe Grupe.

"Vodeći se motom 'ljepota je pitanje časti', desetljećima nam je dobar dizajn bio glavni prioritet. No, otišli smo daleko izvan granica estetski ugodnog dizajna: naime, mi vodu u kupaonici i kuhinji doživljavamo u potpuno novim dimenzijama. Dodajući joj funkcionalnu vrijednost, stvaramo dojmljivo iskustvo vode. Takva praksa je duboko usidrena u DNK naše tvrtke", dodao je Klapproth.Izvan sajma u prestižnom restoranu Cracco u Galeriji Vittorio Emanuele, dizajnerski brend AXOR na svojoj 25. obljetnici okupio je 390 gostiju, uključujući dugogodišnje dizajnerske partnere kao što su Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Barber & Osgerby, Phoenix Design, Werner Aisslinger i Toan Nguyen.

Kroz svoju 117-godišnju povijest njemačka tvrtka Hansgrohe istaknula se mnogim inovacijama, kao što su prvi ručni tuš s više vrsta mlaza - prva kuhinjska slavina s izvlačnim crijevom te prva zidna šipka s držačem ručnog tuša.
 
 
 
zagrebačke poslovne vijesti po mjesecima 2018. godine:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
arhiva zagrebačkih poslovnih vijesti po godinama:
2019
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 

 
 
            home   kontakt   sitemap   pretraga
 
 

 
 
Poslovno - promotivne objave vezane uz tvrtku Hansgrohe.
15. svibnja 2018.
 
 

 
 
loading...
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
web hosting centar Zagreb / web hosting, najam serverskog prostora, zakup i registracija internetskih domena
studio BOJA zagreb / studio za web i grafički dizajn
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
  ZGportal Zagreb
antispam   studio BOJA Zagreb / dizajn i produkcija