ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
oglašavanje / marketing
oglašavanje / advertising
art in web zagreb * digital media studio
oglašavanje / advertising
home kontakt sitemap pretraga
zagreb u slici / galerija slika
pomozimo im
knjižnice grada zagreba
oglašavanje / advertising
oglašavajte se na ZGportalu
oglašavanje / advertising
newsletter zagreb / zagrebački e-magazin
nagradnjače
vremenska prognoza
web hosting centar `Art in Web`
oglašavanje / advertising
art in web zagreb * digital media studio
oglašavanje / advertising
poslovni imenik grada zagreba
oglašavanje / advertising
 
oglašavajte se na ZGportalu
 
GDJE SAM?
>
>
>
#smartphone
 
samsung galaxy tab active2 posjeduje najnovije inovativne značajke, poslovni robusni dizajn s unaprijeđenim poslovnim funkcionalnostima te omogućuje izdržljivosti u industrijskim okruženjima

Samsung Galaxy Tab Active2 - robusni tablet namijenjen poslovnim korisnicima

 
samsung galaxy tab active 2
 
zagrebačke poslovne vijesti po mjesecima 2017. godine:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
arhiva zagrebačkih poslovnih vijesti po godinama:
2018
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
Tvrtka Samsung Electronics predstavila je Galaxy Tab Active2, novi robusni tablet namijenjen poslovnim korisnicima. Uređaj je inspiriran profesionalcima, a dizajniran je kako bi udovoljio njihovim potrebama te sadrži najnovije inovacije iz Samsunga.

Galaxy Tab Active2 pomaže industrijama ubrzati digitalnu transformaciju u ključnim segmentima poput prijevoza, javne sigurnosti i proizvodnje. Pruža im širok raspon značajki poput biometrijske integracije, zaslona koji prikazuje više prozora te funkcionalnosti S Pen olovke koje funkcioniraju u ekstremnim vremenskim uvjetima, ultimativno unaprjeđujući produktivnost i fleksibilnost u radu.


"Samsung Galaxy Tab Active2 je nastao na temelju konkretnih i detaljnih inputa od strane klijenata i partnera te je pažljivo razvijan kako bi nastala potpuno nova kategorija tableta namijenjenih profesionalcima. Strateški smo radili na izgradnji šireg partnerskog ekosustava za proširenu funkcionalnost u suradnji s vodećim igračima u industriji kao što su IBM, ECOM Instruments, Gamber - Johnson, Ram®Mounts, iKey, Otterbox i Koamtac. Oduševljeni smo što zbog suradnje s IBM Maximom Samsung ovim tabletom po prvi puta profesionalcima na terenu pruža značajke vodećeg svjetskog rješenja za upravljanje imovinom kako bi im pojednostavio poslovanje", rekao je Suk-Jea Hahn, izvršni potpredsjednik Global Mobile B2B tima tvrtke Samsung Electronics.

Samsung Mobile je imao otvorenu suradnju s partnerima kako bi proširio iskustvo za Galaxy Tab Active2, uključujući rad s tvrtkom IBM Maximo, a sve kako bi integrirao mogućnosti upravljanja imovinom i poslovanjem. Kombiniranjem IBM-ovih naprednih mogućnosti upravljanja imovinom sa značajkama uređaja poput integracije biometrije, zaslona s više prozora i mogućnostima koje pruža S Pen olovka, ispunjavanje zadataka poput pregleda i održavanja opreme radnicima će biti jednostavnije i učinkovitije za ispuniti, bez obzira na složenost okruženja u kojem rade.


"Ovom suradnjom, IBM Maximo i Samsung Mobile B2B rješavaju promjenjive poslovne zahtjeve za industrijaliziranim mobilnim uređajima te osnažuju tehničare na terenu novim alatima dizajniranim za rad gdje god bili i što god radili. Korisnici će moći provesti ključnu analizu na lokalnoj razini, poput ažuriranja radnih naloga ili brojanja stavki inventara, u intuitivnom i prijateljskom sučelju na robusnom i pouzdanom uređaju", rekao je Sanjay Brahmawar, generalni direktor prodaje odjela IBM Watson IoT.


Dodatno, tablet Galaxy Tab Active2 omogućuje profesionalnu opremu za montažu vozila za komercijalne flote te provedbu zakona kroz partnerstvo s Gamber - Johnson i Ram®Mounts. Ostale suradnje donose nove značajke poput zaštite od eksplozije uzrokovane uljem i plinom, farmaceutske i kemijske industrije uz potporu tvrtke ECOM Instruments, prijenosni skener barkoda tvrtke Koamtac, trake za ruke tvrtke Otterbox te robusne prijenosne tipkovnice za vozila tvrtke iKey.

Samsung Galaxy Tab Active2 posjeduje certifikat MIL-STD-810 čime se garantira izdržljivost tableta pod ekstremnim pritiskom, temperaturama, uvjetima okoliša, vibracijama i padovima. Galaxy Tab Active2 nudi već dobro poznate robusne značajke kao što je zaštitna navlaka koja umanjuje jačinu udarca na uređaj u slučaju pada s visine do 1,2 metra, IP68 otpornosti na vodu i prašinu te zaslon prilagođen dodirima mokrim rukama ili u rukavicama Ove značajke omogućuju korisnicima veću izdržljivost u ekstremnim uvjetima jednostavnim dizajnom i sučeljem za držanje kao i unos podataka jednom rukom.


Tanki i lagani tablet u klasi dizajniranoj posebno za ergonomiju profesionalaca, najnoviji Samsungov tablet ima značajke koje proširuju produktivnost alata za one na poslu, uključujući novu, popularnu i naprednu S Pen olovku koja pruža precizne mogućnosti unosa s razinom tlaka od 4096 te značajkama zračne naredbe.

Koristeći unaprijeđenu prednju 5MP kameru, odnosno stražnju 8MP kameru s autofokusom poslovni će korisnici moći stvarati kvalitetnije fotografije za profesionalnu uporabu, primjerice za osobnu iskaznicu ili putovnicu. Novi čitač otiska prsta osigurava poboljšanu sigurnosnu provjeru autentičnosti, a značajka prepoznavanja lica prikladna je opcija za otključavanje uređaja jednom rukom. Uparen s novim žiroskopom i geomagnetskim senzorima profesionalci će uživati u širokom rasponu mogućnosti koju pruža proširena stvarnost (AR). Proširena se stvarnost sada zahvaljujući Galaxy Tab Active2 tabletu može koristiti u svrhu obuke zaposlenika, iskustva korisničke podrške koja tvrtkama omogućava trening zaposlenika u realističnom okruženju prije nego što dođu do svog radnog mjesta. Sadrži i karakteristiku NFC.


Uređaj također ima LTE povezivanje, jednostavno i praktično napajanje strujom uz efikasnu kontrolu baterije više uređaja i dodatni data signal pin za eventualno spajanje tastature. Samsung Galaxy Tab Active2 pruža tvrtkama poboljšane mogućnosti kad govorimo o sigurnosti.

Tablet posjeduje Knox platformu koja je na razini sigurnosnih platformi i prikladnu biometrijsku provjeru autentičnosti uključujući novi skener otiska prsta koji nudi poboljšanu sigurnost prilikom provjere autentičnosti i prepoznavanje lica za praktičan hands-free pristup.
 
 
 
samsung galaxy tab active 2 with s pen
 
 
 
poslovno - promotivne objave vezane uz tvrtku samsung
hashtag: #Samsung #GalaxyTab #Tablet #Tehnologija #SamsungGalaxy #PoslovniTablet #SPen #Android
27. listopada 2017.
 
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte naš marketing!
ZGportal Zagreb na društvenim mrežama:
/ facebook: ZGportal / instagram: ZGportal
/ twitter: ZGportal / pinterest: ZGportal Zagreb
 
 
zagrebačke poslovne vijesti po mjesecima 2017. godine:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
arhiva zagrebačkih poslovnih vijesti po godinama:
2018
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
 
       
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
web hosting centar Zagreb / web hosting, najam serverskog prostora, zakup i registracija internetskih domena
studio BOJA zagreb / studio za web i grafički dizajn
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
  ZGportal Zagreb
antispam   studio BOJA Zagreb / dizajn i produkcija