ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     ZABAVA
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
oglašavanje / marketing
oglašavanje / advertising
art in web zagreb * digital media studio
oglašavanje / advertising
home kontakt sitemap pretraga
zagreb u slici / galerija slika
pomozimo im
knjižnice grada zagreba
oglašavanje / advertising
oglašavajte se na ZGportalu
oglašavanje / advertising
newsletter zagreb / zagrebački e-magazin
nagradnjače
vremenska prognoza
web hosting centar `Art in Web`
oglašavanje / advertising
art in web zagreb * digital media studio
oglašavanje / advertising
poslovni imenik grada zagreba
oglašavanje / advertising
 
oglašavajte se na ZGportalu
 
GDJE SAM?
>
>
>
#tehnologija
 
smartfon nove generacije koji donosi značajan napredak u svijetu virtualne stvarnosti na mobilnim telefonima (vr) i tehnologiji proširene stvarnosti (ar)

Asus ZenFone - novi pametni telefon na hrvatskom tržištu

 
asus zenfone
 
zagrebačke poslovne vijesti po mjesecima 2017. godine:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
arhiva zagrebačkih poslovnih vijesti po godinama:
2018
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
Predstavljamo Vam nove pametne telefone - ASUS ZenFone AR i ASUS ZenFone LIVE! Novi ASUS ZenFone uređaji donose vrhunske inovacije u tehnologijama virtualne i proširene stvarnosti na mobilnim telefonima, a na tržištu se očekuju tijekom ljeta 2017. godine.

Tvrtka Mobis electronic ove je godine navršila 25 godina aktivnog poslovanja kao distributer poznatih svjetskih marki mobilnih telefona, opreme i drugih elektroničkih uređaja. Trenutno surađuje s većinom renomiranih brandova iz mobilne industrije kroz veleprodajne i maloprodajne aktivnosti u široj regiji.

Suradnjom s ASUS-om, Mobis upotpunjuje ponudu vrhunskih pametnih telefona na hrvatskom tržištu za sve ciljane skupine, od gaming do business segmenata.Novi ASUS ZenFone AR

ASUS ZenFone AR je smartfon nove generacije koji donosi značajan napredak u svijetu virtualne stvarnosti na mobilnim telefonima (VR) i tehnologiji proširene stvarnosti (AR). To je prvi pametni telefon koji omogućuje korištenje Tango i Daydream tehnologije.

Tango je aplikacija bazirana na skupu senzora i računalnih softvera od strane Googlea koja omogućuje korisnicima jedinstveno AR iskustvo na pametnom telefonu, kao što su AR gaming, AR programi i navigacija u zatvorenim prostorima. Daydream je Googleova platforma za visoku kvalitetu virtualne stvarnosti (VR) na mobilnim telefonima. ZenFone AR razvijen je u uskoj suradnji s Googleom kako bi pružio najbolje iskustvo Tango i Daydream platformi.


ZenFone AR je najtanji i najlakši uređaj koji omogućuje korištenje Tango aplikacije. Ovakav napredak u veličini i težini omogućen je inovativnim ASUS TriCam ™ sustavom koji se sastoji od glavnog fotoaparata od 23 MP, fotoaparata za praćenje kretanja i kamere s mogućnošću percepcije dubine. Za razliku od sustava s tri kamere na drugim uređajima, dizajn ASUS TriCam sustava omogućuje da telefon bude tanji i lakši. ZenFone AR ima snažan Qualcomm® Snapdragon ™ 821 procesor koji je optimiziran za aplikaciju Tango i prvi je smartfon na svijetu s 8 GB radne memorije.

Snažne performanse i inovativni fotoaparati telefona ZenFone AR u suradnji s Tango aplikacijom pruža neodoljiva AR iskustva. Prekrasan 5,7-inčni WQHD Super AMOLED zaslon i novi petomagnetni zvučnik čine Dayderam VR aplikacije, igrice i videozapise impresivnijima i zabavnijima. Operativni sustav Android ™ 7.0 'Nougat' omogućuje korisnicima da iskoriste sve potencijale ZenFone AR telefona s novim značajkama za multitasking i drugim poboljšanjima koja pružaju izvrsno iskustvo korištenja mobilnog telefona.Novi ASUS ZenFone Live

ASUS ZenFone Live prvi je smartfon koji ima ugrađenu i optimiziranu tehnologiju za uljepšavanje fotografija u stvarnom vremenu unutar BeautyLive aplikacije. Ovaj izvrstan smartfon omogućuje korisnicima visoku kvalitetu videozapisa uživo koji su svjetliji, ljepši i sjajniji prilikom objava na društvenim mrežama kao što su Facebook, Instagram i YouTube. ZenFone Live korisnicima omogućuje stvaranje i prezentiranje savršenog izgleda tijekom objava i podjele videozapisa uživo na društvenim mrežama.

Aplikacija BeautyLive kombinira pametne algoritme i hardversko ubrzanje kako bi automatski stvorila slike glatke kože i uklonila nepravilnosti, a jednostavno se integrira s Facebookom, Instagramom i YouTubeom. Rezultat je sposobnost izrade i emitiranja trenutnog glamura koji prikazuje korisnike prekrasnima kakvi žele biti tijekom svakog prijenosa uživo.


Kako bi bilo omogućeno da se korisnikov glas što bolje čuje, ZenFone Live ima dva visoko osjetljiva MEMS mikrofona koji su izvrsno podešeni i precizno smješteni kako bi omogućili smanjenje buke. Ovaj pažljivi raspored omogućuje kristalno čist prijenos govora tako da korisnici mogu uživati u potpuno jasnim videozapisima uživo, bez obzira na to je li pozadina prometna ulica, bučni bar ili shopping centar.

ZenFone Live ima prednju LED bljeskalicu koja osvjetljava stvarne tonove kože. ZenFone Live također ima 13MP kameru s otvorom blende od f / 2.0, petoprizmnu stražnju leću uz sve prednosti ASUS-ove PixelMaster vodeće tehnologije za snimanje pri slabom osvjetljenju. ZenFone Live krasi vrhunsko kućište s metalnim premazom koje lijepo leži u ruci.O tvrtki i brandu ASUS


ASUS je, prema časopisu Fortune, jedna od najcjenjenijih svjetskih tvrtki, a posvećena je stvaranju proizvoda za danas i za pametan život u budućnosti. Opsežan portfolio čine ZenPad tableti, ZenFone pametni telefoni, ZenBook prijenosnici, uključujući poznatu ROG liniju te niz informatičkih uređaja i komponenti, zajedno s AR i VR tehnologijom.

ASUS zapošljava više od 17.000 ljudi širom svijeta. Potaknuta inovativnošću i predanošću kvaliteti, tvrtka je osvojila 4.385 nagrada i uprihodila približno 13,3 milijarde dolara u 2016. godini.
 
 
 
asus zenfone
 
 
 
poslovno - promotivne objave vezane uz tvrtku asus
hashtag: #Asus #AsusZenFone #Mobis #Mobitel #PametniTelefon #MobisElectronics #DayDream #Tehnologija #Smartphone
5. srpnja 2016.
 
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte naš marketing!
ZGportal Zagreb na društvenim mrežama:
/ facebook: ZGportal / instagram: ZGportal
/ twitter: ZGportal / pinterest: ZGportal Zagreb
 
 
zagrebačke poslovne vijesti po mjesecima 2017. godine:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
arhiva zagrebačkih poslovnih vijesti po godinama:
2018
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
 
       
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
web hosting centar Zagreb / web hosting, najam serverskog prostora, zakup i registracija internetskih domena
studio BOJA zagreb / studio za web i grafički dizajn
 
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
  ZGportal Zagreb
antispam   studio BOJA Zagreb / dizajn i produkcija