ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
oglašavanje / marketing
oglašavanje / advertising
art in web zagreb * digital media studio
oglašavanje / advertising
home kontakt sitemap pretraga
zagreb u slici / galerija slika
pomozimo im
knjižnice grada zagreba
oglašavanje / advertising
oglašavajte se na ZGportalu
oglašavanje / advertising
newsletter zagreb / zagrebački e-magazin
nagradnjače
vremenska prognoza
web hosting centar `Art in Web`
oglašavanje / advertising
art in web zagreb * digital media studio
oglašavanje / advertising
poslovni imenik grada zagreba
oglašavanje / advertising
 
oglašavajte se na ZGportalu
 
GDJE SAM?
>
>
>
#tehnologija
 
kako zakrivljeni ekrani namijenjeni profesionalnoj upotrebi unaprijeđuju produktivnost

Na Samsung EU Forumu predstavljene najnovije inovacije u svijetu monitora

 
samsung monitor ue850
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
Samsung Electronics je tijekom Samsung EU Foruma, koji se održavao od 10. do 12. veljače 2016. godine u Grimaldi Forumu u Monacu, predstavio najnovije zakrivljene monitore i prikazao kako ekrani namijenjeni profesionalnoj upotrebi unaprijeđuju produktivnost.

Godišnja Samsung Forum manifestacija povezuje inženjere, istraživače i rukovodstvo tvrtke sa klijentima i partnerima i omogućava detaljan uvid u najnovije tehnologije.


Događanje u Monacu prikazuje raznoliku paletu Samsungovih monitora koja promovira još realističnije, udobnije i privlačnije vizualno okruženje. Samsungove najnovije inovacije koriste najnaprednije komponente i pojednostavljen dizajn kako bi se među poslovnim korisnicima, kao i potrošačima koji uređaje koriste kod kuće, naglasila lakoća upotrebe i zaokupljanja pozornosti.

"Kroz dizajn na jednoj sasvim novoj razini, sa poboljšanjima u kvaliteti slike i jednostavnosti upotrebe, naš prošireni asortiman monitora za 2016. godinu otvara nove mogućnosti za tvrtke i potrošače kako bi uživali u produktivnijim korisničkim okruženjima koja im duže zaokupljaju pozornost", rekao je Michael Zoeller, potpredsjednik i šef Europskog odjela za vizualne ekrane tvrtke Samsung Electronics te naglasio: "Radujemo se što ćemo moći podijeliti priču o nastanku naših najnovijih inovacija na Samsung Forumu, kao i tome što ćemo pokazati kako su ovi monitori samo početak naših planova da ostvarimo našu viziju budućnosti vizualnih ekrana."Samsung monitori CF591 i CF390

Izlaskom na tržište sa serijom monitora CF591 i CF390, Samsung nastavlja usavršavati svoj pionirski zakrivljeni dizajn ekrana kako bi ponudio još bolju vidljivost i veću udobnost upotrebe. Ovi monitori, najbolji u svojoj klasi, sa zakrivljenošću od 1800R, odgovaraju prirodnom obliku ljudskog oka te donose prirodnije iskustvo pri gledanju sadržaja.

CF591 i CF390 monitori su opremljeni velikim brojem značajki kojima se dodatno smanjuje zamaranje oka i omogućava dugotrajna upotreba, kako u poslovne svrhe, tako i u širokoj potrošnji. Svaki ekran ima ugrađenu Samsungovu flicker - free i Eye Saver tehnologiju za održanje konzistentnosti prikaza i smanjenje naprezanja očiju korisnika.


Ugrađena AMD FreeSync™ tehnologija preko HDMI® funkcionalnosti sinkronizira učestalost osvježavanja ekrana s AMD grafičkom karticom korisnika, kako bi smanjila ulaznu latenciju, zastajkivanje u video igrama i prilikom gledanja interaktivnih sadržaja. Dodatno, ovi monitori nude široki kut gledanja od 178 stupnjeva, što korisnicima omogućava da uživaju u jasnoj, dubokoj slici sa bilo koje pozicije.

Novi CF591 i CF390 zakrivljeni monitori kombiniraju jedinstveni zakrivljeni dizajn s profinjenim okruglim postoljem koje dodaje određenu notu stila svakom radnom stolu. Ovo okruglo postolje lijepo dopunjava srebrnu metalik prednju masku i blistavo bijelu stražnju masku monitora CF591, dajući mu iskonski, elegantan izgled. CF591 serija nadalje oplemenjuje doživljaj uživanja u vizualnim sadržajima pomoću trostranog dizajna bez okvira, koji minimalno odvlači pažnju i naglašava sadržaj na ekranu.
Samsung monitor UE850 UHD

Samsungova UE850 UHD serija poslovnih monitora nudi unaprijeđenu jasnoću prikaza i ergonomske značajke koje pomažu profesionalcima izvršenje zadataka u kojima je naglasak na detaljima. Kroz tehnologiju PLS ploča, izvanredno dizajnirani UE850 UHD monitori omogućavaju korisnicima da gledaju zaslon vodoravno i okomito pod kutom do 178 stupnjeva.

U kombinaciji sa UHD rezolucijom koja je četiri puta veća od standardnog Full HD-a (FHD), ovi monitori donose realistične slike živopisnih boja. Svojim postoljem koje se podešava po visini i mogućnošću priključivanja velikog broja uređaja, UE850 UHD ekrani dodatno unaprjeđuju radno okruženje, pružajući još praktičniji i udobniji radni prostor. S ugrađenom mogućnošću bežičnog punjenja, dostupan u dvije veličine, 23.6 i 27 inča,
Samsung monitor SE370

Samsung SE370 serija monitora donosi novu, dodatnu razinu praktičnosti i udobnosti za poslovne korisnike. Dizajn SE370 uključuje bežično postolje za punjenje na kojem korisnici mogu napuniti svoje mobilne uređaje, kompatibilne sa Qi standardom, dok rade.

Objedinjavanjem većeg broja priključaka i kablova za punjenje u jedan uređaj, SE370 monitor omogućava korisnicima da rasterete svoj radni prostor uklanjanjem nereda, dok istovremeno štede novac koji bi potrošili na vanjske uređaje za punjenje. Pored prikladnih prednosti bežičnog punjenja, SE370 uključuje mnoge vizualne značajke karakteristične za cijelu liniju Samsungovih monitora, uključujući program rada za zaštitu očiju i funkciju protiv treperenja. Ove tehnologije osiguravaju optimalnu vidljivost, istovremeno štiteći oči gledatelja od štetnog naprezanja.O tvrtki Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost s prilagođenim idejama i tehnologijama, redefinirajući svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, fotoaparata, digitalnih uređaja, pisača, medicinske opreme, mrežnih sustava, poluvodiča i LED rješenja.

Također, tvrtka je predvodnik u području Interneta stvari i u inicijativama Digital Health i Smart Home. Zapošljava 319.000 ljudi u 84 zemlje, s godišnjom prodajom od 196 milijardi dolara.
 
 
 
poslovno - promotivne objave vezane uz tvrtku samsung
hashtag: #Samsung #Tehnologija #Monitor #Inovacija #PoslovniKorisnici
14. veljače 2016.
 
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte naš marketing!
ZGportal Zagreb na društvenim mrežama:
/ facebook: ZGportal / instagram: ZGportal
/ twitter: ZGportal / pinterest: ZGportal Zagreb
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
 
       
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
web hosting centar Zagreb / web hosting, najam serverskog prostora, zakup i registracija internetskih domena
studio BOJA zagreb / studio za web i grafički dizajn
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
  ZGportal Zagreb
antispam   studio BOJA Zagreb / dizajn i produkcija