ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
oglašavanje / marketing
oglašavanje / advertising
art in web zagreb * digital media studio
oglašavanje / advertising
home kontakt sitemap pretraga
zagreb u slici / galerija slika
pomozimo im
knjižnice grada zagreba
oglašavanje / advertising
oglašavajte se na ZGportalu
oglašavanje / advertising
newsletter zagreb / zagrebački e-magazin
nagradnjače
vremenska prognoza
web hosting centar `Art in Web`
oglašavanje / advertising
art in web zagreb * digital media studio
oglašavanje / advertising
poslovni imenik grada zagreba
oglašavanje / advertising
 
oglašavajte se na ZGportalu
 
GDJE SAM?
>
>
>
samsung suhd tv
 
širok i precizan spektar boja, velik dinamički raspon i nova ekološka tehnologija proizvodnje

Samsung SUHD TV - Hrvatska premijera nove generacije Samsung televizora i zvučnika

 
samsung SUHD TV
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
Tvrtka Samsung Electronics premijerno je u Hrvatskoj predstavila televizore i soundbar zvučnike za 2015. godinu. Inovativni u svakom pogledu, modeli serije 9500, 9000 i 8500 donose budućnost gledanja TV-a već danas, naglašeno je prilikom predstavljanja.

Samsung SUHD televizori odlikuju se vrhunskom reprodukcijom multimedijskih sadržaja, zahvaljujući prije svega nano - kristalnoj tehnologiji koja može prikazati još širi i precizniji spektar boja te dinamički raspon svjetla i tame u odnosu na dosadašnje najsnažnije modele. Novi prijamnici reproduciraju sliku koja vjerno dočarava studijski original. Tako tehnologija Peak Illuminator omogućava prikaz slike u visokom dinamičkom rasponu i s do 2,5 puta više svjetla nego do sada, a 10-bitni panel može prikazati čak 64 puta više boja nego dosadašnji televizori. Sustav SUHD Remastering Engine automatski analizira osvjetljenje slike te omogućava prirodniju reprodukciju boja.


"Prije deset godina zauzeli smo vodeću poziciju na tržištu TV prijamnika, a ove godine cilj nam je osvojiti tu titulu desetu godinu zaredom. U međuvremenu, unijeli smo mnogobrojne inovacije na tržištu, uključujući prve prijamnike s LED osvjetljenjem, Smart TV uređaje, kao i prvi zakrivljeni UHD TV. Uređaji koje predstavljamo hrvatskim kupcima danas rezultat su 14 godina usavršavanja i iza njih stoji čak 150 patenata, a sve s ciljem pružanja najboljeg iskustva gledanja. Sada s pravom možemo reći kako je televizor evoluirao u središnji uređaj za zabavu i informiranje.", naglasio je Pumjoo Lee, predsjednik Uprave Samsung Electronics za regiju Adriatic.

Nove TV prijamnike odlikuje i privlačan dizajn. Zahvaljujući zakrivljenosti zaslona, Samsung TV prijamnici imaju panoramski efekt koji stvara dojam većeg ekrana, a svaka točka zakrivljenog zaslona jednako je udaljena od gledateljevog oka. Prijamnici serije 9500 imaju nakošeni okvir koji dodatno doprinosi osjećaju dubine TV ekrana, dok naborani dizajn duž krivulje stražnje strane televizora serije 9000 djeluje poput mekane tkanine pa uređaj izgleda odlično iz svakog kuta.


Svi Samsung smart televizori, pa tako i novi SUHD TV, automatski traže Samsung mobilne uređaje i povezuju se korištenjem BLE (Bluetooth Low Energy) tehnologije. Za jutarnji briefing, SUHD televizori mogu se uključiti istodobno s budilicom na pametnom telefonu ili tabletu te pokazati ključne informacije poput vremenske prognoze, vijesti i dnevnog rasporeda.

U skladu s novim trendovima kućnih sustava za zabavu, ove televizore prati i dodatna oprema kao što je bežični zakrivljeni soundbar, kamera, bežična tipkovnica, podni stalak na tronošcu i još mnogo toga, a sve kako bi gledatelju omogućili spektakularan i potpuno drugačiji doživljaj gledanja televizora. Nove TV prijamnike pokreće Tizen operativni sustav s dodatno unaprijeđenim i još jednostavnijim korisničkim sučeljem koje omogućava lakše korištenje kao i povezivanje s društvenim mrežama.


Uz SUHD televizore, predstavljeni su i novi soundbar zvučnici za 2015. godinu, osmišljene kao dodatak televizorima dijagonala 48 do 78 inča. Zakrivljeni bežični zvučnici, koje je moguće povezati ne samo s televizorima nego i s tabletima i pametnim telefonima, što korisnicima omogućava reprodukciju glazbe i drugog sadržaja, neovisno o tome u kojem su dijelu doma. Soundbari se u potpunosti integriraju s TV prijamnicima pa se s oba uređaja može upravljati jednim daljinskim upravljačem. Bežični Soundbar instalira se jednostavno, a koristi HD-preciznost kako bi iz TV-a, mobilnih uređaja, računala ili internetskog streaminga reproducirao što prirodniji zvuk. Korištenje dodatno olakšava aktiviranje uređaja bežičnom vezom, pomoću tehnologije Bluetooth Power On.

Cjelokupnu ponudu Samsung TV prijamnika i pratećih zvučnika može se pogledati na službenim internetskim stranicama tvrtke.O tvrtki Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost s prilagođenim idejama i tehnologijama, redefinirajući svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, fotoaparata, digitalnih uređaja, pisača, medicinske opreme, mrežnih sustava, poluvodiča i LED rješenja. Također, tvrtka je predvodnik u području Interneta stvari i u inicijativama Digital Health i Smart Home.

Zapošljava 307.000 ljudi u 84 zemlje, s godišnjom prodajom od 196 milijardi dolara.
 
 
 
antonija stupar / samsung SUHD TV
 
 
 
poslovno - promotivne objave vezane uz tvrtku samsung
promotivni članak
hashtag: #Samsung #SamsungSUHDTV #SUHDTV
15. svibnja 2015.
 
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte naš marketing!
ZGportal Zagreb na društvenim mrežama:
/ facebook: ZGportal / instagram: ZGportal
/ twitter: ZGportal / pinterest: ZGportal Zagreb
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
 
       
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
web hosting centar Zagreb / web hosting, najam serverskog prostora, zakup i registracija internetskih domena
studio BOJA zagreb / studio za web i grafički dizajn
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
  ZGportal Zagreb
antispam   studio BOJA Zagreb / dizajn i produkcija