ZGportal Zagreb
 
 
 
 
ZGportal Zagreb  
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ          
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE          
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
pomozimo im
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
podizanje razine svijesti
 
zašto želimo bolji zakon o zaštiti životinja i zašto smo za postojeću zabranu uzgoja činčila radi krzna / #cincilesuzakon

Nastavak kampanje `Činčile su zakon`

 
činčile su zakon / ivica kostelić
 
Goran Višnjić, Ivica Kostelić, Vanna, Luka Nižetić i Iva Šulentić odlučili su pokazati svoju aktivističku stranu podijelivši videoporuke o tome zašto žele bolji Zakon o zaštiti životinja i zašto su za postojeću zabranu uzgoja činčila radi krzna.

Držeći činčilu u naručju, Ivica Kostelić objašnjava nužnost uvažavanja, jednakosti i tolerancije te podsjeća da su činčile, kao i mi, živa bića te samim time imaju i jednaka prava.


Vanna se nadovezala na Ivicu i izjavila da je od početka karijere njezin pokretač ljubav te objasnila kako tu istu ljubav želi pokloniti i usmjeriti prema onima koji se, nažalost, ne mogu zauzeti sami za sebe.

Simpatičnom krznašu Johnnyju Bravu bilo je toliko ugodno u društvu Luke Nižetića da je zaspao u njegovu naručju, a poznati pjevač još jednom rekao je krznu NE sada i zauvijek, referirajući se na prijašnju suradnju s Prijateljima životinja.


Izjavom kako joj ne pada na pamet nekome dati krzno svojega mekanog prijatelja Bon Jovija, Iva Šulentić oštro kritizira uzgoj životinja radi krzna, ali opominje i one koji nose krznene predmete.

Goran Višnjić velikodušno je popratio kampanju s drugog kontinenta, navodeći da je još davno dao svoj glas prestanku uzgoja i ubijanja životinja radi krzna te ponavljajući poruku o nužnosti zabrane uzgoja životinja za krzno.


`Logičan je zahtjev i da treba očuvati već donesene hvalevrijedne odredbe Zakona te raditi na poboljšanjima poput nužne zabrane ubijanja životinja u skloništima. Stoga, pridružite se kampanji za spas činčila, pasa i svih ostalih životinja koje ovise o našoj pomoći. Širite video i njihove plemenite poruke.`, istaknuo je Luka Oman, predsjednik udruge Prijatelji životinja.

Kampanji Činčile su zakon možete se pridružiti i potpisivanjem peticije na stranici prijatelji-zivotinja.hr.

Video Činčile su zakon možete pogledati na YouTube kanalu Prijatelja životinja youtube.com/afcroatia.
 
 
činčile su zakon / goran višnjić
 
 
 
Dodatne informacije:
humanitarna akcija ZGportala: pomozimo im
trebate našu pomoć: javite nam se
ZGportal Zagreb: naslovna stranica
9. travnja 2016.
 
 
   
arhiva objava:
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZGportal Zagreb