ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     ZABAVA
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
oglašavanje / marketing
oglašavanje / advertising
art in web zagreb * digital media studio
oglašavanje / advertising
home kontakt sitemap pretraga
zagreb u slici / galerija slika
pomozimo im
knjižnice grada zagreba
oglašavanje / advertising
oglašavajte se na ZGportalu
oglašavanje / advertising
newsletter zagreb / zagrebački e-magazin
nagradnjače
vremenska prognoza
web hosting centar `Art in Web`
oglašavanje / advertising
art in web zagreb * digital media studio
oglašavanje / advertising
poslovni imenik grada zagreba
oglašavanje / advertising
 
oglašavajte se na ZGportalu
 
GDJE SAM?
>
>
>
>
the gift @ boogaloo
 
depeche mode je jedna od najvećih pop grupa svih vremena te jedna od najdugovječnijih grupa koja je proživjela `novi val`

Veliki Depeche Mode party uz koncert Depeche Mode tribute grupe `The Gift`

 
depeche mode
 
arhiva najava po godinama:
 
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
najave po mjesecima 2017. godine
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
 
 
 
Depeche Mode Night - najveći Depeche Mode party na ovi prostorima do sada, održat će se u subotu, 22. travnja 2017. godine u zagrebačkom klubu Boogaloo. Početak eventa je najavljen za 21 sat, a cijena ulaznica iznosi 35 kuna u pretprodaji i 45 na dan koncerta.

Na programu će biti promocija novog albuma grupe Depeche Mode - Spirit, koncert najbolje Depeche Mode tribute grupe u regiji, novosadskih The Gift i 80`s Party by Tomi Phantasma na dva floora. Pored toga će se na nagradnoj igri dijeliti pet novih albuma Depeche Mode, a cijeli događaj je i warm up za skorašnji koncert Depeche Mode u Ljubljani, gdje dolaze u sklopu svoje Global Spirit turneje 14. svibnja.O grupi Depeche Mode

Depeche Mode je jedna od najvećih pop grupa svih vremena te jedna od najdugovječnijih grupa koja je proživjela novi val (new wave) i uspjela se zadržat u samom vrhu svjetske glazbene scene sve do danas. Nastali su davne, legendarne 1980. godine, kada su uz Human League, Ultravox, Simple Minds, Spandau Ballet, Yazoo, ..., bili dio new wave, sinthpop i neoromantic scene.

Depeche Mode su snažno obilježili osamdesete godine prošlog stoljeća i hrabro zakoračali u devedesete kada su bili na vrhuncu svog stvaralštva i napisali večinu svojih hitova.


Depche Mode su uvijek imali brojnu i fanatičnu bazu fanova do te mjere da su pored darkera koji večinom svi obožavaju Depeche Mode u osamdesetima u Zagrebu postojali tzv. depeševci, koji su se oblačili kao Depeche Mode i slušali samo Depeche Mode.

Njihovi hitovi New Life, Everything Counts, People are People, Master and Servant, A Question of Time, Stripped, Never let me down again, Behind the Wheel, World in My Eyes, Personal Jesus, Enjoy the Silence, Policy of Truth, I Feel You, Barrel of a Gun, It`s no Good, Dream on, Precious, Wrong, ..., kao i najnoviji hit Where`s the Revolution, vrte se širom svijeta i dan danas.


Depeche Mode su 1980. godine osnovali David Gahan (glavni vokal), Martin Gore (klavijature, gitara, vokal, tekstopisac), Andrew Fletcher (klavijature) i Vince Clarke (klavijature, tekstopisac).

Vince Clarke otišao je iz banda nakon njihovog prvog albuma 1981. godine, a zamjenio ga je Alan Wilder (klavijature, bubnjevi, prateći vokali), koji je svirao s bendom od 1982. do 1995. godine. Nakon Wilderova odlaska, Gahan, Gore i Fletcher nastavili su njihovu izvedbu kao trio.O grupi The Gift

Program će započeti sa preslušavanjem novog albuma Depeche Mode - Spirit, nakon čega će na pozornicu izaći novosadska grupa The Gift, koja slovi za najbolji Depeche Mode tribute band u regiji, a i šire, i odsvirati će presjek hitova Depeche Mode, pokoju autorsku stvar, a ako ih pozovemo na bis i neke od 80`s hitova poput Tainted Love, Just like Heaven, How Soon is Now, Ashes to Ashes, ...

"Novosadska cover petorka The Gift izvodeći edukativni muzički sadržaj, britanski rock`n`roll 80-ih i 90-ih, donosi publici autentičan scenski nastup baziran na plesnim pokretima velikih muzičkih ikona. Na ovim prostorima se napokon, osim pukog sviranja ili skidanja pjesama, može osjetiti nešto malo više magije u muzici. Insistiranje na interakciji s auditorijumom, prisnosti koja istovremeno šokira i oduševljava prisutne lascivnim i grotesknim pokretima, probijanjem barijere stage-a, čestim silaženjem u publiku, i najzad, fizičkim dodirom sa slobodnijim fanovima koji se odlično provode. Ovakvi dogadjaji su imitacija nečega što se nekada stvarno odigravalo u klubovima u Britaniji, kao i uspešan bijeg od surove stvarnosti." (PPRESC - Aleksandar Vukelić).
 
 
the gift / depeche mode tribute band
 
 
 
Dodatne informacije:
ZGportal Zagreb: naslovna stranica
3. travnja 2017.
k.v.
 
 
arhiva najava po godinama:
 
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
najave po mjesecima 2017. godine
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
 
 
 
 
       
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
web hosting centar Zagreb / web hosting, najam serverskog prostora, zakup i registracija internetskih domena
studio BOJA zagreb / studio za web i grafički dizajn
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
  ZGportal Zagreb
antispam   studio BOJA Zagreb / dizajn i produkcija